Blogger Tema Yapma, Blogger Tema Nasıl Yapılır?
Blogger Tema Serisi Oluşturuyorum
Merhaba arkadaşlar sizlere Blogger konusunda elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyorum. Tema konusunda arkadaşlar forum forum geziyorlar. Bunları sonlandırmak için elimden geldiği kadar bir Blogger tema yapma serisi oluşturmayı planlıyorum. Youtube kanalı açtım ilk videoyu attım ve şuan ikinci videoyu atacağım. Bu seri büyük ihtimalle 15 ile 20 arası olacak.
Blogger Teması Nasıl Yapılır Ders 1: Bu ders ilk olarak temel html derslerini içermektedir. Yani bir temanın iskelet yapısını içermektedir. Ders İçin Tıkla
Blogger Teması Nasıl Yapılır Ders 2 (Yerleşim Alanı Düzenleme): Arkadaşlar bu bölümde yerleşim alanı nasıl düzenlenir, arkaplan, genişlik, widget düzenleme gibi içerikleri anlatan bir videodur. Ders İçin Tıkla
Blogger Teması Nasıl Yapılır Ders 3 (Yerleşim Alanı Detaylandırma): Bir sonraki dersimiz olan yerleşim alanı detaylı düzenleme videosu olacaktır. Bu videoda renklendirme, arkapalan, yerleşim alanında tasarlayan kişi adını ekleme, gibi çalışmalar olacaktır. Ders eklendi. Ders İçin Tıkla
Blogger Tema Yapma Des 4 (Widget sınırlama, Kilitleme): Bu derste widget alanı kaç tane widget eklebileceğimizi ya da nasıl kitleyeceğimizi öğreneceğiz.
Ders İçin Tıkla
Bir sonraki derste temayı şekkillendirmeye geçiyoruz.
Youtube Kanalım: Gaometri Youtube Kanalı
Abone Olmayı Unutmayın!