mryakup
www.ismitekno.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Webmaster Ve İçerik Editörü
-
-
Ad Soyad
Y** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kendi sitemde Misafir Yazar Ol (Haber Gönder )Tarzında bir forum oluşturdum. Animasyonlu çok güzel bir forum oldu. İlk girişte Hoşgeldin mesajı daha sonra Başla, ileri, geri tarzında çalışıyor. İlk bilgi olarak İsim, soyisim, mail adresi bilgileri istiyor. Sonrasında ise Haberin Başlığı, Resim yükle ve haberin içeriğini istiyor. Yani gayet güzel duruyor. Yönetici onayı bekleniyor tarzında bekletebilirsin. Örnek olarak bakmak istersen özelden link atabilirim. Bunun dışında Blogger'da HTML kodlama ile fonksiyonlu özellikler yapmak maalesef zor.
1 kişi bu mesajı beğendi.
www.ismitekno.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Öncelikle şunu belirteyin, bloggerda mail ile yazı ekleme ve bunu taslak olarak bekletme özelliği var. Bunun için ayrıca mail veriyor size.
Bir adet php sayfası ile kolayca yapılabilir. Bu php sayfası şöyle çalışacak;
- POST ile alınan "yazaradi, tarih, icerik, resim" bilgileri mail fonksiyonu ile yazı ekleme mail adresine yollacak.
Eğer küçük bir hostingf bulurum der iseniz bunu birlikte yapabiiriz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Serenad
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
yönetici
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Güzel ve heyecan verici bir konu olmuş. Umarım emeklerin karşılığını alırsın.
Başarılar..
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Ogrenci
-
-
Ad Soyad
A** M**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Bende bu ihtiyaçtayım. Daha önce jotform kullandım onun mantıgı ise jotform sitesinde form ayarlıyorssunuz başlık, resim seç, zip dosyası , açıklama alanları oluşturup kodunu blogger sayfası oluşturup oraya yapıştırdım o sayfaya girince form yükleniyor ve gonderilen ileti jotforma kayıtlı e postama geliyor el ile yayınlıyordum çare olmaz ise bu ilkel yöntem işinizi görebilir.