-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Bilimci
-
-
Ad Soyad
Ç** B**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
arkadaşlar
seo çalışması yaptırıyorum şuan ama arkadaş başladı mı başlamadı mı bilmiyorum. Buradan biriyle anlaştım şuan cevap alamadım ama biraz önce anlık sitede 60-70 ingiltere üzerinden bot vardı ve akabinde google adsense den gelen mail aşağıdaki gibi. Ne yapacağım bilemiyorum şuan elemana da ulaşamıyorum.
Sayın Kullanıcımız,
Kısa süre önce AdSense hesabınızda geçersiz etkinlik tespit ettik. Bu nedenle, hesabınızı 30 gün süreyle geçici olarak askıya aldık. Bu süre boyunca sitelerinizde reklam yayınlanmayacaktır.
İmza!!! Get Closer!
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Bilimci
-
-
Ad Soyad
Ç** B**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Bu işe itiraz etme gibi bir şansım yok mu bi bakarsanız sevirim üstadlar.
İmza!!! Get Closer!
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Sosyal Medya Ajansı
-
-
Ad Soyad
F** Ç**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Geçmiş olsun hocam google pek sıcak bakmıyor bu tarz girişlerde google algoritmasını bozarak farklı gmail adreslerine giriş olsun
Blogfinans.com Türkiye'nin ilk Yapay Zeka Finans Bloğu
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
IT Manager
-
-
Ad Soyad
İ** D**
-
-
-
Ticaret
23, (%96)
Keşke daha fazla araştırma yaparak doğru kişiden hizmet alsaydınız. Kaç yıldır bu forumdayım SEO'nun açılımını bilmeyenler süslü püslü konularla paket satıyor. Belli başlı verdiği hizmetlerle kendini ispatlamış kaliteli arkadaşlar var 3-5 fazla verin onlardan hizmet alın.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam seo konusunda dikkat etmelisin hele ki adsense kullanıyorsan daha sıkıntı, geçmiş olsun. (İtiraz etme hakkın bu konuda sanmıyorum)