-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
İçerik üreticisi
-
-
Ad Soyad
S** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
çok mantıklı bir çalışma olur ama çalıştıgım için zamanım olmuyor 12 saat calısıyorum güzel yorumunuz için cok teşşekür ediyorum
Ne demek rica ederim. Eğer zaman olarak içeriklerden bahsediyorsanız, her gün içerik eklemenize gerek yok. Haftada ve hatta 2 haftada bir nitelikli, ilgi çekici bir yazı ekleseniz dahi yeterli. Önemli olan başlangıç olarak sosyal medya gibi platformlardan hit almak. Bunun yanında reklam yerleşimi, optimizasyonu gibi çalışmalar da çok önemli. Benim ilk niche sitemde sadece 7-8 yazı vardı ve günlük 30-35 lira gibi bir kazanç bırakıyordu :)
Serenad
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
yönetici
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba hocam
Bir süredir dikkatimi çeken konular görmekteyim. Bu alanda blogger açarak ve kısa araştırmalar yapıp makale yazarsanız iyi kazançlar elde edeceginizi düşünüyorum.
Konular nedir?
En uygun domain firmaları
Bu alanda bildiğimiz hosting firmalarını yüzeysel olarak araştırıp haberlere yer verirseniz. iyi kazanacağınızı düşünüyorum.
Bol şanslar
Not : Anahtar kelimede
ucuz domain
En ucuz domain
yüksek gelir getirecektir.
Wmaraci gibi webmaster forumları bilgi paylaşım platformu olduğu kadar, Kullanıcıların en çok açmış olduğu konuların eksikliğini gidermektir. Diye düşünüyorum..
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
51 / E
-
Meslek
blogger
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
61, (%100)
Sevgili kardeşim site tabii ki aç güzel özgün yazılar çıkarırsan kazanç elbet olur, ama günde 40-50 TL kazanç (ben beceremiyorumdur belki) ben çok ciddi bir rakam. Hatta imkansıza yakın. Haaa ayda harcarsın reklama 500-1000 TL saa da gelir 1.200 TL. Uzun vadede elbet olur ama şu an vaktim de yo diyorsun, bence kazanç için değil hobi için aç ama eninde sonunda kazanacaktır o ayrı..
Hatta kenarda yedek haber sitem var vereyim kazan günde 40-50 tl nasıl alınıyor kafam basmıyor, bana adsense günlük 0,10 tl 0,20 tl veriyor. Hemde twitterde fenomenim.
1 kişi bu mesajı beğendi.