lostyazilim
tr.link

Bu Siteye Adsense Onay Verir mi

55 Mesajlar 6.617 Okunma
lstbozum
tr.link

LinkPicture LinkPicture WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.09.2018
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Kontrolör
  • Konum Konya
  • Ad Soyad F** K**
  • Mesajlar 446
  • Beğeniler 16 / 102
  • Ticaret 0, (%0)

tayfuntemel adlı üyeden alıntı

geçmiş olsun. sırada şu anda tamamen bir süreliğine bloga çevirmek dışında bir yöntem kalmamış bence. şu anki halini yedekle ve yeni bir site gibi baştan başla. blog yazıların kaliteli olsun. bir süre geçtikten sonra tekrar başvur hacı.

Hocam sanki şuan reddetme sebepleri makale içeriği
Tahminimce yazı içinde verdiğim linkler BcVc reklamlari olduğu için reddedildi diye düşünüyorum

Resim Linki Almanın En Kullanışlı Yolu LinkPicture.com
wmaraci
reklam

tayfuntemel tayfuntemel WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 11.08.2018
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum Rize
  • Ad Soyad T** T**
  • Mesajlar 517
  • Beğeniler 65 / 145
  • Ticaret 7, (%100)
o zaman o sekılde tekrar bı dene hocam. bakalım nolcak. olmazsa dedıgım sekılde yaparsın.

https://3dprinter.blog

tayfuntemel tayfuntemel WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 11.08.2018
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum Rize
  • Ad Soyad T** T**
  • Mesajlar 517
  • Beğeniler 65 / 145
  • Ticaret 7, (%100)
dün gece başvurmuştum temayı değiştirmiştim gece ve düzenlemeden bırakmıştım. sabah gireyim dedim hareketlilik varmı diye. degerli envarter - site yapım aşamasında uyarısı aldım. sanırım içerikten yana sıkıntı yok. temayla alakalı geldi bana ve düzenlenmiş temayı tekrar yükleyip başvuru yaptım. gelecek cevabı bekliyorum. bu arada bu güncellemenin tüm hesaplara gelmesi en çok benim işime yaradı diyebiliriz. adsense hesabını satarken dolarıldıktan sonra hem hesab youtube de falan askıya alındı geçersiz tıklamadan hemde hemde güncelleme geldi site ekleyemeyecek başka. içindeki 198 tl gitti ama önemli değil. misliyle kazanacağıma eminim o parayı.

https://3dprinter.blog

kresendo kresendo WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 17.12.2018
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Diğer
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad O** Ç**
  • Mesajlar 189
  • Beğeniler 56 / 52
  • Ticaret 0, (%0)
Google'ın önem verdiği şeyler başında sitede iletişim, gizlilik gibi bölümlerin bulunması diye duymuştum. Onları koymuşsun zaten. Başvuru yaptıktan sonra da blogda yazı paylaşımına devam et. Özellikle SEO uyumlu olmasına dikkat et. Site hızında sıkıntı varsa onları düzelt. Büyük ihtimalle kabul alırsın. ;)

wmaraci
wmaraci

TheVictim TheVictim Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 21.10.2018
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek WebMaster
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad E** K**
  • Mesajlar 18
  • Beğeniler 1 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
Aslında Vermez Ancak Adsensenin Bir Kuralı Daha Var Siteniz Günlük Olarak Çok Fazla Organik Hit Almalı Belki O Zaman Verebilir

dreamfancy dreamfancy WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 30.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek WebMaster
  • Konum Rusya
  • Ad Soyad Ö** Ç**
  • Mesajlar 339
  • Beğeniler 154 / 71
  • Ticaret 3, (%100)
Ben adult sitemi bile eskiden kabul ettirmiştim. Adsense gözü kapalı değerlendirmeleri kabul eden bir site, yani genel şeylere bakarak kabul ediliyor çoğu site kampusula arkadaşın dediği gibi "sitede iletişim, gizlilik gibi bölümlerin bulunması" değerlendirme şansını etkiliyor olabilir. Benim tüm sitelerimde iletişim ve gizlilik gibi bölümler hep mevcuttur. Sizde öyle birşey göremedik ve siteniz ne yazık ki böyle biraz kurumsallık havası vermiyor. Yani çok acemi işi gibi görünüyor ve logonuz sanki paint ile yapılmış gibi, çok rahatsız edici ve göz yoruyor. Bu söylediklerimi yanlış anlamayın amacımız iyiliğiniz için konuşmak, bizler webmaster topluluğuyuz.

• Üyelik 28.09.2018
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Kontrolör
  • Konum Konya
  • Ad Soyad F** K**
  • Mesajlar 446
  • Beğeniler 16 / 102
  • Ticaret 0, (%0)

dreamfancy adlı üyeden alıntı

Ben adult sitemi bile eskiden kabul ettirmiştim. Adsense gözü kapalı değerlendirmeleri kabul eden bir site, yani genel şeylere bakarak kabul ediliyor çoğu site kampusula arkadaşın dediği gibi "sitede iletişim, gizlilik gibi bölümlerin bulunması" değerlendirme şansını etkiliyor olabilir. Benim tüm sitelerimde iletişim ve gizlilik gibi bölümler hep mevcuttur. Sizde öyle birşey göremedik ve siteniz ne yazık ki böyle biraz kurumsallık havası vermiyor. Yani çok acemi işi gibi görünüyor ve logonuz sanki paint ile yapılmış gibi, çok rahatsız edici ve göz yoruyor. Bu söylediklerimi yanlış anlamayın amacımız iyiliğiniz için konuşmak, bizler webmaster topluluğuyuz.

Yok hocam yanlış anlamam ,aksine yorumlarınız için teşekkür ederim
İletişim , hakkımızda bölümü felan mevcut ,
Adsense in gözü kapalı kabul etme olayina katılmıyorum hocam ,aksine en titiz davranan reklam firması
Site tasarımı için haklı olabilirsiniz, öznel yargı , blog bölümü zaten hazır wordpress teması
Logo basit olsun istedim, neon renkler ile akılda kalıcı olmasını amaçladım , çok profesyonel bir logo ya gerek olduğunu düşünmüyorum , muadili sitelerde yok bile . Kimisi çok beğeniyor ,kimisi de berbat diyor ,bende arada kaldım (ben beğeniyorum ama kullanıcıların görüşü daha önemli tabi )

Suanki reddedilme sebebi kazıma içerik
İlgili hataları düzeltip bugün tekrar istek attım
Beklemedeyim

dogandeniz dogandeniz WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 01.01.2016
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Computer Programming
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad D** Ç**
  • Mesajlar 681
  • Beğeniler 171 / 178
  • Ticaret 4, (%100)
Vermez bence. Blog sitesi ile alirsin

🇹🇷🇹🇷🇹🇷

• Üyelik 28.09.2018
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Kontrolör
  • Konum Konya
  • Ad Soyad F** K**
  • Mesajlar 446
  • Beğeniler 16 / 102
  • Ticaret 0, (%0)

dogandeniz adlı üyeden alıntı

Vermez bence. Blog sitesi ile alirsin

Hocam blog bölümünü o yüzden açtım
Blog a versin ,İndex e de koyarım ,sonuçta aynı site

mrtrclb mrtrclb WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.06.2017
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Blogger
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** E**
  • Mesajlar 1379
  • Beğeniler 538 / 538
  • Ticaret 7, (%100)

ntka adlı üyeden alıntı

buna vermezde başka siteye alıp buna ekleyebilirsin.

Bana da öyle geliyor..

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al