dreamfancy adlı üyeden alıntı
Ben adult sitemi bile eskiden kabul ettirmiştim. Adsense gözü kapalı değerlendirmeleri kabul eden bir site, yani genel şeylere bakarak kabul ediliyor çoğu site
kampusula arkadaşın dediği gibi "sitede iletişim, gizlilik gibi bölümlerin bulunması" değerlendirme şansını etkiliyor olabilir. Benim tüm sitelerimde iletişim ve gizlilik gibi bölümler hep mevcuttur. Sizde öyle birşey göremedik ve siteniz ne yazık ki böyle biraz kurumsallık havası vermiyor. Yani çok acemi işi gibi görünüyor ve logonuz sanki paint ile yapılmış gibi, çok rahatsız edici ve göz yoruyor. Bu söylediklerimi yanlış anlamayın amacımız iyiliğiniz için konuşmak, bizler webmaster topluluğuyuz.
Yok hocam yanlış anlamam ,aksine yorumlarınız için teşekkür ederim
İletişim , hakkımızda bölümü felan mevcut ,
Adsense in gözü kapalı kabul etme olayina katılmıyorum hocam ,aksine en titiz davranan reklam firması
Site tasarımı için haklı olabilirsiniz, öznel yargı , blog bölümü zaten hazır wordpress teması
Logo basit olsun istedim, neon renkler ile akılda kalıcı olmasını amaçladım , çok profesyonel bir logo ya gerek olduğunu düşünmüyorum , muadili sitelerde yok bile . Kimisi çok beğeniyor ,kimisi de berbat diyor ,bende arada kaldım (ben beğeniyorum ama kullanıcıların görüşü daha önemli tabi )
Suanki reddedilme sebebi kazıma içerik
İlgili hataları düzeltip bugün tekrar istek attım
Beklemedeyim