-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar merhaba. Müşterilerimin 12 tane web sitesini barındırıyorum. Web sitelerini whois.com üzerinde barındırıyorum. Hepsi de wordpress ile kurulu. Yeteri kadar performans sağlayamadığım ve iyi destek alamadığımdan dolayı hostingimi taşımak istiyorum. Daha iyi bir destek için ise tercihim türkiyeden bir hosting firmasına taşımak. Bu konuda öneriniz varmıdır?
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
yönetici asistanı
-
-
Ad Soyad
C** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
godaddyi önerebilirim ama şuan natro destek açısından daha iyi gibi. İki taraftada hostingim var. Şuan bildigim kadarıyla natronun wordpresslerinde kampanya var istersen değerlendirebilirsin hocam.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Bilişim
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Hocam kalite-destek diyorsanız guzel.net.tr den şaşmayın derim. İyi firmalarımız var ama guzel.net.tr iyilerin en iyisi bence.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı
-
-
Ad Soyad
Y** Ö**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
12 tane websitesi büyük rakam, bence hostingden kurtulup, bir sunucuda hepsini barındırmak yararınıza olacaktır. Bu konuda forumdan detaylı bilgi verecek sunucu sağlayan arkadaşlar olduğunu biliyorum
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
E-Ticaret
-
-
Ad Soyad
P** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
hitler yüksek değilse güzel net avrupa reseller paketini öneririm. zaten taşıma ve destek ücretsiz.
Melliqe
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
uzman
-
-
Ad Soyad
M** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hocam hosting tercihi çok önemli. Geçen sene 14 şubat öncesinde Google adwords reklamı verdim. CPU aşımından dolayı sitemi kapattılar. Google adwords reklam harcamalarım boşa gitti. Baya bir zarara girdim. Ve hosting firması bunu karşılamadı. hosting firmasını tercih ederken bu yüzden çok dikkat etmeni öneririm.