-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Sattığınız ürünler için fatura kesmiyorsunuz ve vergiye tabi değilsiniz.Doğru olmasa da vergiye tabi olmadan satış yapmanıza olanak tanıyan Shopier servisini kullanıyorsunuz.Maliye denetimlerine takılırsanız başınız ağırabilir. En kısa sürede vergiye tabi olup satışlarını yasal yollardan yapın devletinize kazancınızın vergisini ödeyin.
Fizello - Inspired by Colors
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Hayır aylık düzenli kazancınızın olması gibi bir zorunluluk yok ne kadar kazanıyorsanız o kadar vergi ödersiniz.Şu anda veri mükellefi değilsiniz yasa dışı satış yapmaktasınız.Maliye denetimine takılmış olsanız işlem başlatılıp başlatılmaması gibi bir seçenek sunulmaz direkt olarak başlatılır ve siteyi kapatmanız fayda sağlamaz her türlü ceza alırsınız.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Şahıs Şirketi kurmanız yeterli olacaktır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
O dükkan sahibi vergiye tabi ise ve faaliyet alanında dijital ürün satışına ait bir ibare var ise onun üzerinden satış yapabilirsiniz tabi fatura kesmek koşulu ile
-
-
Yaş/Cinsiyet
51 / E
-
Meslek
blogger
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
61, (%100)
MustafaZahit adlı üyeden alıntı
Vergiye tabi olmak için aylık düzenli kazanç gerekmiyor mu veya bir alt sınır? yeri geliyor hiç kazanmıyorum. Düzenli olarak 1000TL civarı veya 800TL civarı kazansam zaten böyle birşey yaparım ama kazanmadığım için gerek görmedim. Vergi mükellefi oluyor muyum? Birde şunu sormak istiyorum şuanda atıyorum maliye denetimine takılmış olsam herhangi bir işlem başlatılmadan siteyi komple kapatsam ne sorun olur ?
zarar dahi etseniz maliye kaydı zorunludur, düzenli gelir gibi bir şey kanunda söz konusu değil, zarar eden firmalarda var ama vergi mükellefiler. eğer hiç bir resmi bildirim almadıysanız siteyi kapamanız bugünü ve sonrasını durdurur, geçmiş içinde sanırım inceleme yapmazlar, maliye işlerinde kesin bir şey olmaz, birazda kısmettir.
webisyo
Merhaba, ben Ali :)
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Bilgisayar
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Arkadaşlar ben web sitemden tanıtım yazısı, backlink, banner falan satarak aylık 300-500 arası kazanıyorum. Sizce vergi mi vermeliyim ben de ? Yıllık kazancı belli bir tutarı geçenler vergi sorumlusu olmuyor muydu ? Bilen birisi bana da yanıt verirse sevinirim.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Adameksik.com | Halı Saha Oyuncu Bulma Sitesi.