-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Htaccess dosyanızı silip yeniden oluşturun aynı zamanda wp-config.php üzerindeki ek tanımlamaları kaldırın Orjinal Wordpress kurulum paketi içerisindeki konfigurasyon dosyasını kendinize göre düzenleyip siteye atın düzelmez ize yakından inceleriz.
Fizello - Inspired by Colors
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
tasarım
-
-
Ad Soyad
C** D**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
# BEGIN WordPress
RewriteEngine On
RewriteBase /
RewriteRule ^index\.php$ - [L]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteRule . /index.php [L]
# END WordPress
bu kodları ht.access içerisine girdim ancak varolan resimler de gitti :)
Sanırım hata başka bir şey ben de anlatamamış olabilirim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
tasarım
-
-
Ad Soyad
C** D**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
wp-config içerisindeki kodlar değişmiş düzenleme yapamadım doğal olarak
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
tasarım
-
-
Ad Soyad
C** D**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Konuyla ilgili olarak güncelleme yapayım;
ithemes security yükleyerek wp-content içeriğini başka yere yüklemeye kalktım. kendi belirlediğim bir ad ile, bunu öneren arkadaş sağolsun bütün sitenin altyapısı bozuldu.
Tema supporttan yardım istedim.
Gelen cevap:you'll see that the directory which contains your plugins and your themes is called orman-icerigi. That shouldn't be the case. You'll need to have a wp-content folder in order to have a normal WordPress file structure.
If you want to have a different file structure, you'll need to build up your htaccess file, and you'll need to have advanced knowledge in dealing with those things.
If all of those were not your intention, I would say that it is a bad installation and that you should export your posts, media files, theme options and etc, and repeat the installation. After that, you'll import your files, and everything should run smoothly if the installation was good.
If you changed the name of this folder, please try to rename it to wp-content again
wp-content i farklı ad yaptığımdan dolayı olduğundan bahsedilmiş.
ht.access dosyasının yeniden yapılandırılması gerektiği, ve değiştirdiğim content dosyasının adının tekrar wp-content olarak değiştirilmesi gerektiğini söylemiş ( ithemes i silip düzeltmeye çalıştım ancak olmadı)
Bununla ilgili düzeltme yönergelerini yazmış ancak bu beceriye sahip değilim açıkçası.
Yardımcı olabilecek arkadaşlar var ise çok sevinirim