Psycho
<--! Am I Psycho? -->
Kat. Mod.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Emekçi
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
İnternette para kazanmak eskisi kadar kolay değil. Özellikle adsense'den kazanmak.
Sitenize daha çok emek vermelisiniz. Malesef bu işler Allah rızası ile yürümüyor. Daha çok çalışarak, farklı bir şeyler yaparak ve içerik üreterek para kazanabilirsiniz.
Yolunuz açık olsun. Bol kazançlar.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Hatalıysam telefon etme, idare et (?)
Escalous
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
(.*?)
-
-
Ad Soyad
A** Ş**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
%15 vergi is coming.
Hayırlı uğurlu olsun adsenseniz hocam, forumunuza destek amaçlı kayıt oluyorum.
Bu arada tbm oranınız ne kadar hocam ? Günde 100 tıklama 1,5KTL yi bulur :) günlük 100 tiklamadan 200 alacaksınız hesaplarınıza göre, ya hesaplamada bir problem var ya da tbm yerlerde..
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Teşekkürler @Escalous; forum kurunca hitlerim fırladı hocam.O yüzden oranlar normal.
Adsense başarı hikayelerini okudum.Ben daha adsensede yeniyim.İlk adsense hesabını alışım.Bazı yazılardan Adsense ile evini geçindirenler olduğunu okumuştum.wmaracındada adsense var ve çok yüksek miktarlarda olduğunu düşünüyorum.Destekleriniz için teşekkürler.
Webmaster Style.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Bilimci
-
-
Ad Soyad
Ç** B**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Allah rızası için arkadaşlar sizlerden tek bir isteğim var.Linki çevrenizle paylaşmanız el birliğiyle bir kardeşinizin ekmek parasını kazanmaya destek olun.
ben bunu eşimden dostumdan en yakınlarımdan kendi sitem için istiyorum. Bırak dağıtmayı kendileri girmiyor. Bu işemek işi. Yani senin paylaştığını senin paylaştığının ilgisini çeken kişiye ulaştırman gerekecek. Başka türlü eş dost tanıdıkla bu işler çok zor.
İmza!!! Get Closer!
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Girişimci
-
-
Ad Soyad
S** O**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bence sadece adsense bağlı kalmak hata sitenin içeriğiyle alakalı satış ortaklıklarıda alın daha fazla kazanırsınız.
Guness
Gün olur, asra bedel.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
19 / E
-
Meslek
Hayat boyu öğrenci.
-
-
Ad Soyad
B** G**
-
-
-
Ticaret
41, (%100)
Merhaba,
Ben de adsense için 2 kez başvurdum ve ret edildi. Her zaman 3. başvuruşumda kabul oluyor, bugünde 3. başvurumu yaptım hayırlısı olsun hocam. :)
Dönülmez akşamın ufkundayız, vakit çok geç.