-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Sitemi açalı nerdeyse 1 ay oldu . Organik hit 1 2 3 arasında değişiyor günlük . Neden artmiyo anlamıyorum
Anlayan biri bakabilir mi Seosuna anahtar kelimelerine
Link
www.fitraveler.net
TELEGRAM VE WHATSAPP FAKE NUMARA HİZMETLERİ
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Makine Muhendisi
-
-
Ad Soyad
A** O**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam henüz ilk ayınız, bu kadar aceleci olmayın. Benim eklediğim konulara sosyal medyadan hit çekmezsem 2 ay sonra index alıyor ve hit çekiyor. Siz bıkmadan konu eklemye devam edin, search konsoldan arada hangi kelimelerden hit gelmiş bakın ona göre içerik girin. İngilizce olması ayrı bir güzel olmuş.
Dün Benim Türkçe siteme Avusturyadan 1 kişi girmiş reklama tıklamış 89 kuruş bırakmış reklam raporlarına baktım. Siz buradan pay çıkarın. Bugun 11 tık var reklamlara 40 kuruş vermiş. Emeğimize yazık.
Achf0
Teknopatik.Com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
20 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** V**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Websitenizin trafiğini kademeli olarak arttırmak için neler yapıp yapmamanız gerektiğini Website Trafiği Nasıl Arttırılır? - 5 Altın Kural yazımda anlattım. Göz atarsanız sevinirim :)
Kolay gelsin.
Teknopatik.com |>"Yazılım ve Teknolojiye dair her şey !"
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Prodcut
-
-
Ad Soyad
I** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Öncelikle Seo Üzerine Çalışmalar Yapmalısınız Search Console Kayıt Etmeniz Lazım Birde Sakın Kopyala Yapıştır Yapmayın Yavaş Yavaş Ziyaretci Gelmeye Başlar Sitenize
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Dediklerinizi harfiyen zaten yapmıştım . Meta keywordlerde sıkıntım olduğunu düşünüyorum olup olmadığı hakkında pek fikrim yok
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Alioruc adlı üyeden alıntı
Hocam henüz ilk ayınız, bu kadar aceleci olmayın. Benim eklediğim konulara sosyal medyadan hit çekmezsem 2 ay sonra index alıyor ve hit çekiyor. Siz bıkmadan konu eklemye devam edin, search konsoldan arada hangi kelimelerden hit gelmiş bakın ona göre içerik girin. İngilizce olması ayrı bir güzel olmuş.
Dün Benim Türkçe siteme Avusturyadan 1 kişi girmiş reklama tıklamış 89 kuruş bırakmış reklam raporlarına baktım. Siz buradan pay çıkarın. Bugun 11 tık var reklamlara 40 kuruş vermiş. Emeğimize yazık.
Hocam epey araştırdım öyle girdim İngilizce açtım Türkçe sitesi olanların nerdeyse yüzde 90 i tbm ler yüzünden mutsuz o yüzden İngilizce açtım ki bugüne kadar ki tiklamalar 50 60 70 80 90 kuruş arasi değişiyor . Bugün nedense 10 kuruş verdi tık başına ama iyi yanı tbm . Tamam öyle yaparım bakalım
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Makine Muhendisi
-
-
Ad Soyad
A** O**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Adsense den reklam raporlarına gir bak Türkiye'den gelmiştir o son tık :D
Hayırlı olsun şimdiden, niş bir alan değil siteniz o yüzden zaman alacak yükselmeniz sabredin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
ögrenci
-
-
Ad Soyad
I** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%0)
google index varmı sitenin?
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Kontrolör
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Anahtar kelime girmemişsiniz
Wm aracındaki SEO analizi yapınca sizin site için bu sonucu veriyor ki bu da tam sizin sorunuzun cevabı
https://wmaraci.com/seo-analiz
Resim Linki Almanın En Kullanışlı Yolu LinkPicture.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
İndex alıyor Google'dan evet ama resimlerin hepsi almıyor 200 resim varsa 40 tanesi aldı henüz index