-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
Z** G**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Selamlar 2 gündür düzenli pin ekliyorum , pin eklemeye başladığımda 50-150 arası pin ekleme işlemi yapıyorum spam yermiyim? Biraz araştırdım günde yarim saat araliklarla 3-5 pin atanlar spam yediklerinden şikayetçi, manuel olarak yapıyorum işlemi sorun olur mu?
Geri takip ile 277 takipçiye ulaştım pinler min 5 max 100 görüntüleniyor 2 3 tık alıyor
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Feel
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
27, (%100)
Pinterest toplam 18 sitem var oto pin, oto içerik şeklinde pinlettiriyorum sadece 1 hesap spam takıldı onuda ben oto pin attırırak daha fazlası için tıklayın gibi ibare bıraktırıyordum ondan kaynaklandığını düşündüğüm için kaldırdım diğer sitelerimde onun dışında hanstag olayı spam'da yeri var diye düşüyorum fazla tag eklemekte tetikleyebilir. Ayrıca pinterest kullanıcıları şikayet edebiliyorlar en ufak bir sorunda.
Kriptokulis.com | Bitcoin & Altcoin Bilgi Paylaşım Forumu
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Feel
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
27, (%100)
2 dk bir pin atarsan banlanırsın pinterest limi 200 civarı günlük lakin sen işi garantiye al 10-20 dk ideal ama en iyisi 30 ila 60 dk arasına ayarla bu aralıklarda pinlettir. Zaten 15 20 günde günlük sana 150 200 hit yollar pinterest stabil zamanla çogalarakgider hit. Bu arada siteni eklediğin zaman zengin pinner aktif etmeyi unutma yoksa unutulursun :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Feel
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
27, (%100)
strcrftx1219 pinterest'de takipçi olayı çokta önemli bir şey değil takip'e takip alırsın örnegin 100 kişi takip ettiysen sana dönüş 60 70 olur geriye ama bunu çokta kafana takma sık sık takip etmekte spam sokar. Pinterest diğer sosyal ağlara benzemez. Senin gönderdiğin pin kullanıcın karşısına bugün değil sürekli çıkabilir yani bir kullanıcıya 2 sene sonra bile gösterebilir. Pinterest bu nedenle arama motoru gibi bir algoritması var. Pinterest'de en önemli nokta board'lardır bunları iyi seçmelisin. Ayrıca pinterest iyi kazançlar elde edebilirsinde :) Son olarak pinterest hesap banlanması sorun teşkil etmez pek yeni hesapla yola devam edersin, fakat domain ban yersen o zaman sıkıntı yaşarsın işte. Bu arada
strcrftx1219 imzamda yer alan foruma üye olur musun teşekkürler.