-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
İ** Ş**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Lisansı sadece 1 site için kullanabilirsiniz. Bu arada 300 TL şuan için fazla olabilir. Sadece tek ödeme yapıyorsunuz.
Herkez hata yapabilir, pardon herkes. | ibocum.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Telekomünikasyon Teknisyeni
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
1 kez satın aldıktan sonra bir daha para ödemezsin. Aynı temayı 2-3 sitede kullanırsan sorun olmaz diyen arkadaşlarda var lisans uyarısı alırsın diyen arkadaşlarda var bana sorarsan o parayı tek site için ödüyorsan tek sitede kullanacaksın etik olarak.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
şuan hali hazırda nulled kullandığım bir kaç tema var, böyle devam mı etmeliyim yoksa ilerleyen zamanlar da mı almalıyım bende bilemiyorum.
Aykut
Yaşa Mustafa Kemal Paşa
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
32, (%100)
Ödeme 1 kere yapılır ve ilk 6 ay ücretsiz destek sağlanır (Bazı ürünlerde 1 yıl). Bu süre sonunda destek almak isterseniz + ücret ödemeniz gerekir. Temayı kurallar gereği birden fazla sitede kullanamazsınız, ancak kullananlar çok. Böyle bir durumda temanın bazı eklenti ve fonksiyonlarını aktifleştiremezsiniz. Zira bazı temalar etkinleştirme sistemine tabi tutuluyor.
Bu arada Nulled tema kullanacağınıza, ücretsiz temalardan birini kullanmanız çok daha doğru olur (güvenlik açısından).
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hocam bahsetmiş olduğunuz ücretsiz temaları nerede bulabilirim?
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba, yeni bir konu acmadan basliga uygun bir soru sormak istiyorum :) Forumda cok aradim ama bir tane bu konuda yol gösteren anlatilan konu bulamadim. Simdi sorum su: themeforest temasini nasil satin aliyorsunuz? Temayi satin alma kisminda paypal ve skrill var.Skrill ödeme yöntemini seciyorum skrill hesabimda para yok master card kismini secip kredi karti bilgisi yaziyorum bu ödeme icin master card gecerli degil uyarisi cikiyor satin alamiyorum :) Alacagim tema degeri 39$+2$ hizmet bedeli toplam 41$ oluyor.Skrill hesabima kredi kartindan para göndersem alabiliyor muyum? Lütfen tecrübeli ve satin almis arkadaslar nasil bir yok izlemem gerektigini anlatabilir mi? Hem benim gibi bu konuda acemi olan kisiler icin de kaynak olmus olur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
@enerjiveguc hocam kredi karti ile nasil bir yol izlediniz veya hangi ödeme yöntemini secip nerden aldiniz :)