-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci, Web Developer
-
-
Ad Soyad
T** Y**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Siteyi pm atın hocam gün içinde inceleyeyim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Arkeolog, Webmaster
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Sorun hala devam ediyor :(
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Arkeolog, Webmaster
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Ne sorunmuş arkadaş kimse çözemedi :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Arkeolog, Webmaster
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Yoast'ın 2 sitemapini göndermiştim webmastertools'dan. Birisi genel index: /sitemap_index.xml idi diğeride /post-sitemap.xml aslında /post-sitemap.xml genelin içinde olduğu için mükerrer oluyor diye /post-sitemap.xml sildim. Şuan sitemapde sadece /sitemap_index.xml var. Bakalım bu sefer düzelecek mi ? Sizde sadece tek dizini mi yüklüyorsunuz webmastertoolsa ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Maliyeci
-
-
Ad Soyad
L** H**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Hocam siteyi pm gönderin inceleyip size detaylıca geri dönüş sağlayacağım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Arkeolog, Webmaster
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Vallaha sinirlerim bozuldu ya.. Emeklerim boşa gidiyormuş gibi hissediyorum. Dönüş yapacağım diyenlerin çoğuda yapmıyor. Belkide çok basit birşey ama olmuyor işte
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Web
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bu sorunun sitemap göndermekle bir alakası yok.
Eğer şu anda yazılarınızı görüntülerken açıklama etiketleri istediğiniz gibi görüntüleniyorsa sizin tarafta sorun yok. Yani google chromeda kaynağı görüntüle dediğinizde bu XXX istediğiniz gibi ise sorun yok.
Daha önceden yoast ayarlarında bir yanlış/eksik ayar yüzünden tüm açıklamalar aynı iken google indexlemiştir(Tahminim). Eğer durum bu ise tek yapmanız gereken google botunun sitenizi daha çabuk tekrar indexlemesiniz sağlamak olacak.
Mesela yeni bir yazı yazdınız diyelim. Google gibi getir yaptığınızda açıklama doğru ise sorun yok. Eninde sonunda google botu tekrar gelip yeni açıklamalar ile siteyi indexleyecektir.
Ayrıca sinir bozmaya gerek yok. Site açıklaması sizin googlea söylediğiniz bir şeydir. Ancak google sonuç gösterirken her zaman bu açıklamalardan içeriğinize ulaşmaz. Siz elma, armut kelimelerini açıklamada geçirmişsinizdir. Ancak karpuz kelimesini yazı içerisinde geçirmişsinizdir. Bu durumda google karpuz kelimesini arayan bir kullanıcıya sitenizi arama sonuçlarında gösterirken yazı içeriğinizden alıntı yaparak sunar. Bu durumda sizin meta açıklamanız kullanıcıya gösterilmez. Kendimden biliyorum paranoyaklık/acelecilik bu işin kanseri gibidir. At gözlüğü takıp sizi mutlu eden içeriklere odaklanın.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Arkeolog, Webmaster
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Teşekkür ederim hocam moral verdiniz. Gerçekten bir yazı için 3-4 saat uğraşıyorum. Sitedeki postların kelime ortalaması 1100+. Görseller, photoshop, sosyal medya görselleri derken çok uğraşıyorum. Böyle bir sorun beni sinir etti de :) Sitemin linkini size atsam kaynağı inceleme şansınız var mı acaba ?
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
gayrimenkul Danışmanı
-
-
Ad Soyad
K** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
sorun ya temadadır yada, yaost da başka bir ihtimali yok.
ayrıca sorun düzelmiş olsa da biraz beklemek gerekir, keza google o sayfayı tarama yapıp yeniden indexlemesi lazım. Anlık olarak sorunu çözüp tekrar kurcalama ile eski haline getirebilirsiniz haberiniz olsun.
bakmam gereken bir iki şey var site adresini atma şansınız var mı?