XeroCS
Software Engineer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
O** O**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
2-3 saygısız kitlenin laflarına cevap verecek değilim, hayırlı akşamlar sizlere.
Düzensiz gördüğüm 20.000 satır kodu tereddüt etmeden silip baştan yazabilirim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
M** R**
-
-
-
Ticaret
103, (%99)
Adam sömürülmeye alıştırmış kendini. Ne gelirse eyvallah moduna girmiş. :D
Tekelin ve oligopol piyasa yapısının sonuçları bunlar. Yukarıdaki gibi koyun modundakiler değilde, bilinçli bir tüketici grubu olsa, sağlam bir protesto ile turkcell in anasını ağlatır ama nerdee....
Baksan adama... :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Network & Linux/UNIX
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
89, (%100)
O kadar ülke gezdim, hiçbir ülke de böyle şey görmedim. İnternetimi paylaştığım için para mı ödemek zorundayım? Nerde benim internet özgürlüğüm ve dışarıda laptopumu nereye bağlayacağım?
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci, Web Developer
-
-
Ad Soyad
T** Y**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Bu uygulamadan vazgeçilecektir diye düşünüyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
acemi yazılımcı
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Az kazandılar herhalde :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
G** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Sanırım sadece Vodafone uygulamayacakmış. Bende anında Vodafone'a geçerim böyle boş beleş para kazandıracak değilim bu kişilere
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Araştırmacı
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Görünen o ki Turkcell'in sivri zekalıları internet kotasını yazılım lisansıyla karıştırdı. Bu aç gözlüler para verip aldığım interneti bilgisayarımda da kullanırsam haraç keseceklermiş. Bunlara en güzel cevap aboneliğinizi iptal etmeniz yada uğraşacak vaktiniz varsa tüketici hakemlerine itiraz etmeniz olur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Eğitim
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Dün bir arkadaşımla Turkcell'e gittik. Kontrat süresi dolmak üzere olduğu için, başka operatörlere de bakalım dedi. Şu anda 46 TL verdiği tarife'nin neredeyse aynısı Turkcell'de 99 TL.
Bu örneği vermemin sebebi şu: bizim hizmetler kaliteli/daha iyi çekim gücü var, gibi söylemlerle
insanlardan gereğinden fazla para aldıklarını düşünüyorum.
Ayrıca internetini paylaşan kişinin kendi kotasından gidiyor zaten. Bunu da bilerek paylaşıyor.
Yukarıdaki yorumlarda yazdığı gibi : Turkcell konuyla ilgili ne açıklama yaparsa yapsın, bunun adı aç gözlülüktür.
Bunun dışında bazı arkadaşlar da : "kullanma kardeşim." diyor.Yani "işine gelirse" anlamı çıkıyor ki yanlış buluyorum bunu.
Neden insanlar neden tepkilerini dile getirmesin ki ? Herhangi bir operatöre aylık 120-130 TL verip hizmet alan biri bile, fazladan/haksız yere alınan 5 TL'nin hesabını sorabilir/sormalıdır.
1 kişi bu mesajı beğendi.
theredor
kötülerinsin sen dünya
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
bu yeni hotspot olayını savunan arkadaş sanırım avrupa bizi kıskanıyor, sömürülmeye devam demekten mantıklı düşünmeyi unutmuş. Allah acil şifalar versin diyorum öncelikle.