BHA
bhamedya.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Aşçı, Makale Yazarı
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
filezilla üzerinden site dosyaları arasında açtığınız klosöre yedekleme yapabilirsiniz böylelikle resimlerinizi google sizin siteniz adıyla indexler
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Kontrolör
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Since1912 adlı üyeden alıntı
Wordpress alt yapılı bir blogta var ihtiyaç duyduğum forum domainimde, wordpress e resmi yükleyip oradan çekiyorum.
Konu aslında ihtiyacımda çok farklı yerlere geçti. Ben Hızlı resime rakip tarzında bir site kurma amacında değilim. Yıllık ortalama 200 civarı resim paylaşma ihtiyacı duyuyorum ve ilerleyen süreçte resimlerin kaybolmasından, yurtdışı ziyaretçilere görüntülenememesinden muzdariptim.
Hocam bende yeni böyle site açtım
Hani sizde benzer site açıp sonra pişman olduysanız
Karşılaştığınız zorluklar nelerdir dicektim
Tahmin edebiliyorum ileride depolama maliyetim olacak ama nekadar birasraf acaba
Sitemin Linki :
https://www.linkpicture.com
Resim Linki Almanın En Kullanışlı Yolu LinkPicture.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Kontrolör
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
xsafa adlı üyeden alıntı
Ben denemiştim depolama masrafları çok fazla.
Bu scripti önerebilirim tasarımını düzenlersen iyi bir site ortaya çıkarababilirsin.
Hocam bende yakın zamanda bu tarz bir site açtım
Hazır script değil 0 dan yazıldı
Karşılaştığınız zorluklar nelerdir
Masraflarınız ne boyutlara geldi
Paylaşırsaniz sevinirim
Sitemin Linki :
https://www.linkpicture.com
xsafa
Developer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Bilgisayar Müh. Öğr.
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
19, (%100)
LinkPicture Hocam kesinlikle dosyaları anadizinde değil altdomainde tutun örneğin i.siteadi gibi , benim siteye günlük 100 kişi upload yapıyordu en iyi dönemlerinde buda günlük 500-600 mb ek alan ihtiyacı doğuruyordu 20 tl lik vds ile başladık sonra aylık 400-500 tl lik vdsler yetmemeye başladı sorsan zarar ediyor muydun elbetteki hayır ama ben emek verilecek bir proje olarak görmediğim için bıraktım çünkü hem Türkiye'de hemde globalde aşırı büyük rakipleri var. Başka verebileceğim bir öneri ise kendi programınızı yapmak prnt.sc gibi , ben prnt.sc 'in programını indirdim artık başka bir siteye kolay kolay yükleme yapmıyorum nedeni ise hızlı ve pratik.
Yazılım işleriniz için -> contact@safayasar.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Kontrolör
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
xsafa adlı üyeden alıntı
LinkPicture Hocam kesinlikle dosyaları anadizinde değil altdomainde tutun örneğin i.siteadi gibi , benim siteye günlük 100 kişi upload yapıyordu en iyi dönemlerinde buda günlük 500-600 mb ek alan ihtiyacı doğuruyordu 20 tl lik vds ile başladık sonra aylık 400-500 tl lik vdsler yetmemeye başladı sorsan zarar ediyor muydun elbetteki hayır ama ben emek verilecek bir proje olarak görmediğim için bıraktım çünkü hem Türkiye'de hemde globalde aşırı büyük rakipleri var. Başka verebileceğim bir öneri ise kendi programınızı yapmak prnt.sc gibi , ben prnt.sc 'in programını indirdim artık başka bir siteye kolay kolay yükleme yapmıyorum nedeni ise hızlı ve pratik.
Alt domain olayında haklısınız aslında ,düşünmek lazım
benim sabit kullanıcı 50-60 kişi var şuanlik kullanıcı sayısı da artıyor ama reklama tiklanmiyor pek ,
Sitenin uygulamasını yaptırmayi düşünüyorum WebView ile
Masrafınızi karşılamak için adsense yeterli oluyor muydu
Günlük kaç kullanıcıdan sonra aylık 500 liralık masraf olmaya başladı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** Ş**
-
-
-
Ticaret
9, (%89)
hızlıresim neden kullanmıyorsunuz
xsafa
Developer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Bilgisayar Müh. Öğr.
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
19, (%100)
LinkPicture adlı üyeden alıntı
Alt domain olayında haklısınız aslında ,düşünmek lazım
benim sabit kullanıcı 50-60 kişi var şuanlik kullanıcı sayısı da artıyor ama reklama tiklanmiyor pek ,
Sitenin uygulamasını yaptırmayi düşünüyorum WebView ile
Masrafınızi karşılamak için adsense yeterli oluyor muydu
Günlük kaç kullanıcıdan sonra aylık 500 liralık masraf olmaya başladı
Günlük ortalama 200 resim yüklenmeye başladığı andan itibaren depolama masrafları artıyor yoksa ortalama bir sunucu 200-300 kişinin siteyi ziyaret etmesini kaldırır ama dediğim gibi depolama masrafları sorun oluyor. Adam bir resim yüklüyor arkadaşına gönderiyor 1-2 tık alıyor sonra o 3-4 ay boyunca hiç kimse tarafından görüntülenmiyor bunu saklamanız lazım silerseniz yanlış yapmış olursunuz.
Yazılım işleriniz için -> contact@safayasar.com