-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
İş Güvenliği Uzmanı
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Genelde site açacaklar için "bildiğiniz ve sevdiğiniz şeyler ile ilgili siteler yapın" derler. Sanırım Tarih sitesi en güzel Tarih hocasından takip edilir :) Allah utandırmasın, başarılar.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Bilimci
-
-
Ad Soyad
Ç** B**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Benim kanaatim arkeolojinin tarihe büyük yön vermesiyle ilgili zaten. Bugün doğru dediğimiz bir bilgi yarın yeni bir kalıntının bulunmasıyla yarın değişebilir. Tarihte kalıcı bir bilgi olmadığı görüşündeyim.
Ozaman site hakkında bir yorum yapayım. Bunu kullanıcı gözüyle söylüyorum. Bu işin uzmanları var zaten burada bende öğrenmek için buradayım :) resimlerinizin boyutlandırmasında sıkıntı var gibi duruyor. Bir site ikonu oluşturmanızda fayda olacaktır ve beslendiğiniz kaynakları belirtmeniz önemli bilginin doğrulunu kanıtlar yönde olacaktır.
İmza!!! Get Closer!
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Bilimci
-
-
Ad Soyad
Ç** B**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Kitabı ve makaleyi belirtebilirsiniz bence daha hoş olacaktır diye düşünüyorum. Ve şunu söyleyeyim sitenizi takibe aldım.
Ayrıca güzel bir yerden aldığım bilgiyi de size söyleyeyim. Konu hazırlarken belirli bir saate yaymayın. Gerekirse konularınızı taslağa çekip günün belirli saatlerinde paylaşımlar yapın. Bu botları sürekli sitenize çekmek için güzel bir yöntem. Ben bu konuyu sitede iki kişi olduğumuz için gece kuzen gündüz ben olarak ilerliyoruz.
İmza!!! Get Closer!
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
muhasebe
-
-
Ad Soyad
G** B**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
ben konu dışı olacak belki ama görsel bir öneride bulunabilirim. siteniz çok güzel olmuş yanlız mavi renk yerine daha tarihsel kahverengi gibi renkler desenler yada resimli bir arka plan desenli bir resim yada olursa daha da hoş olacağını düşünüyorum. ayrıca kendiniz yazıyorsanız bunları çok özgün olacağını düşünüyorum ve iyi yerlere gelecektir umarım başarılar.
Cizre.Net
Cizre.org