-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Esnaf
-
-
Ad Soyad
O** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İyi akşamlar arkadaşlar seo için all in one kullanıyorum ve anahtar kelime giriyorum. Etiketler için bir de wordpress arayüzünde sağda etiketler bölümü var. Buraya da etiket girmek gerekir mi? Zaten all in one a giriyorum.
Kimisi etiketlerin gereksiz olduğunu söylüyor. Bu ayrı bir konu. Yazı ekle dediğimizde wordpress arayüzündeki etiketler bölümünü diyorum. Varsayılan olarak sağda yer alıyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Bilimci
-
-
Ad Soyad
Ç** B**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Bence site içinde etikette önemli diye düşünüyorum. Ben de kullanmıyordum ama artık kullanıyorum. Hep google bootlarının ne yapacağını tam kestiremediğim için o etiketle ilgili diğer konuları da indexler mantığıyla kaybedeceğim bişey olmayacağı için kullanıyorum. Bence sende kullan
İmza!!! Get Closer!
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Esnaf
-
-
Ad Soyad
O** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bence site içinde etikette önemli diye düşünüyorum. Ben de kullanmıyordum ama artık kullanıyorum. Hep google bootlarının ne yapacağını tam kestiremediğim için o etiketle ilgili diğer konuları da indexler mantığıyla kaybedeceğim bişey olmayacağı için kullanıyorum. Bence sende kullan
All in one ile bir yazıya açıklama, etiket girdiğimde bunu F12 ile chrome ile görebiliyorum. Diğer wordpress arayüzündeki etiket bölümü site içinde etiket bulutu mu oluşturuyor? Tam burayı anlamadım. Yoksa herhangi bir yazıya ilişkin seo eklentisi ile etiket giriyoruz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Bilimci
-
-
Ad Soyad
Ç** B**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Aynen öyle etiket bulutu oluşturuyor site içinde ve bunu şu şekilde kullanabilirsin. Mesela biz galatasaray adı altında bir kategorin var etiket bulutuyla da galatasarayın golleri adı altında bir olmayan kategori oluşturabilirsin. Bence bu kullanıcı deneyimi adı altında çok önemli. konu içinde attığın site içi link varsa burada belirtebilirsin mesela. Buda birbiriyle bağlantı kurmalarına yarayacaktır. Google elbette bu konuyla ilgilide bir çalışma yapıyordur diye düşünüyorum.
İmza!!! Get Closer!
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Esnaf
-
-
Ad Soyad
O** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Aynen öyle etiket bulutu oluşturuyor site içinde ve bunu şu şekilde kullanabilirsin. Mesela biz galatasaray adı altında bir kategorin var etiket bulutuyla da galatasarayın golleri adı altında bir olmayan kategori oluşturabilirsin. Bence bu kullanıcı deneyimi adı altında çok önemli. konu içinde attığın site içi link varsa burada belirtebilirsin mesela. Buda birbiriyle bağlantı kurmalarına yarayacaktır. Google elbette bu konuyla ilgilide bir çalışma yapıyordur diye düşünüyorum.
Teşekkürler hocam.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
All in one seo yu bende kullanıyorum. O eklentide etiket girme ile ilgili herhangi bir yer bulunmaz. Sanırım anahtar kelime ile etiketi karıştırıyorsunuz.
Wordpresste yazı yazarken sağda bulunan panelden etiket yazabilirsiniz. Bu etiketleri bileşen olarak gösterebilirsiniz. Tamamen size kalmış. Ben sitelerimde etiket kullanmıyorum ve bunları indexletmiyorum. Siteden siteye göre değişir.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Esnaf
-
-
Ad Soyad
O** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
All in one seo yu bende kullanıyorum. O eklentide etiket girme ile ilgili herhangi bir yer bulunmaz. Sanırım anahtar kelime ile etiketi karıştırıyorsunuz.
Wordpresste yazı yazarken sağda bulunan panelden etiket yazabilirsiniz. Bu etiketleri bileşen olarak gösterebilirsiniz. Tamamen size kalmış. Ben sitelerimde etiket kullanmıyorum ve bunları indexletmiyorum. Siteden siteye göre değişir.
Konu aydınlandı:)
1 kişi bu mesajı beğendi.