-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Güncelleyebildiklerimizden misiniz?
weblife11
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
Ç** I**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ben şunu anlamıyorum hem blog açıp reklamdan para kazanmak isteyenler reklam engelleyici eklenti kullanıyor. :)
La hiçmi merak etmiyorsunuz yeni reklam verenler varmı. Ona göre makale yazalım. Yolumuzu bulalım. Ne garip işler çeviriyorsunuz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
weblife11
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
Ç** I**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Valla zaten ben adsenseden para kazanamıyorum diyen hiçkimseye bu forumda cvap vermeyeceğim artık.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Bu arada buraya cinsellik kategorisinde sorular sorun diye başlık açtım, fakat olay reklam engelleyiciye döndü =) Ne umuyorsun ne buluyorsun, hayat işte.
xLyra
Göründüğü gibi değil..
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Konu nereden nereye gelmiş. Hayat işte... :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisliği Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
27, (%96)
Reklam engelleyenler aramızda olmasın demek bana göre yanlış bir tabirdir. Neden derseniz siz bu siteden bir gelir elde etmek istiyor olabilirsiniz bu gayet doğal bir davranıştır ve ben bu sözünüze istinaden yazıyorum bu dediklerimi.
Olaya hep bu ziyaretçi reklam engelleyici kullanıyorsa bana faydası yok gibi algılanıyor ancak aslında bu yanlış bir algıdır. Biliyorsunuz ki her ziyaretçinin sitenize girmesi, sitenize giriş çıkış süresi, sitenizde dolaşma durumu gibi etkenler sitenizin pozisyonunu ve gelirini etkilemektedir.
Benim deneyimlerime göre reklam engelleyici ile gelen ziyaretçiyi direk siteden atmak siteye bir şey katmadığı gibi aksine zarar da veren bir hal almaya başlıyor.
O yüzden diyeceğim o ki site sahipleri olarak siteye gelecek ziyaretçiye muhtacız. Bence bırakalım isteyen reklam engelleyici ile kullansın isteyen de kullanmasın.
2 kişi bu mesajı beğendi.
eneskamis.com