-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Admin
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar wordpress kullanıyorum admatic'in reklam kodlarını footer.php kısmının en sonuna yerleştiriyorum reklamlar gözükmüyor. Bununla beraber birde footer.php de body tagının üstüne yapıştırıyorum yine gözükmüyor. Nedeni ne olabilir acaba ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
ö.g.g
-
-
Ad Soyad
F** Ç**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
head tagları arasına ekle bende de ekli ama arada benim de görünmüyor siteme giriş sabahtan beri 3000 kişi oldu görüntüleme 4 5 :(
Her Kul Kendi Kaderini Yaşarmış..
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Sosyal Medya Ajansı
-
-
Ad Soyad
F** Ç**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Ad inserter veya alternatif reklam eklentileri ile deneyin reklamların gözükmesi ilk eklediğinizde gözükmesi biraz zaman alacaktır.
Blogfinans.com Türkiye'nin ilk Yapay Zeka Finans Bloğu
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
ö.g.g
-
-
Ad Soyad
F** Ç**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
C4NN hocam ben 3 gündür göremiyorum arada 1 gösteriyor başka yok ads.txt bile ekledim yok
Her Kul Kendi Kaderini Yaşarmış..
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Admin
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ne yaparsam yapayım olmadı arkadaş ya valla kafayı yedim ads.txt var ad inserter eklentisini pek çözemesemde ayarlar çarkına tıklayıp footera kodları yapıştırdım header'a kodları yapıştırdım ne yaptım ne ettimse scroll reklamı özellikle çıkmıyor arada bi görünüyor daha sonra yine piyasada yok. Önceki web sitemde böyle sorunlar olmamıştı hemen çıkıyor normalde reklam ama temadanmıdır neydendir bilemedim gitti. Matshed reklamı görünüyor bu arada. ısrarla olmuyor anlamadım gitti