Guness
Gün olur, asra bedel.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
19 / E
-
Meslek
Hayat boyu öğrenci.
-
-
Ad Soyad
B** G**
-
-
-
Ticaret
41, (%100)
Tüm içerikler silinmiş. Tema silinmiş, her şey silinip baştan kurulmuş. Şuanda sitede özgün olmayan yazılar var. :/
2 kişi bu mesajı beğendi.
Dönülmez akşamın ufkundayız, vakit çok geç.
yazitor
Bayan Makale Yazarı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / K
-
Meslek
yazar
-
-
Ad Soyad
S** Ç**
-
-
-
Ticaret
49, (%100)
Ben birçok sitemi hitlendirip, adsense kazanır duruma gelince satışa sunuyorum. Daha doğru bu tür işler ile ilgileniyorum. Ancak sattığım sitelere ara sıra bakıyorum tabi ki.. Yol alıp gidende olmuş, siteyi muhteşem hale getiren de olmuş, siteyi komple kapatanlar da olmuş. Ama bu kadar site sattım tek kelime var :
Siteyi batırana da Helal Olsun,
Büyütüp geliştirip kazanana da Helal Olsun....
site satışlarına devam sırada yerliarabalar.com olacak inşallah :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Software Developer
-
-
Ad Soyad
A** C**
-
-
-
Ticaret
152, (%100)
Sattığım sitelerin %70'i kapalı durumda bir şey hissedemiyorum :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
e ticaret
-
-
Ad Soyad
B** T**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
dipnot düşeyim ; içlerinden adamlar ne güzel site yapıp satıyor diyenler vardır ( exp: ben ) :D
bir türlü içeriği bulamadım. adam akıllı bir site açıp yönetmedim bile hep 1 2 aylık. öğrenci zamanımda bir site vardı yenileme ücretini bulamayıp kapatmıştım sağlam yerlere gelecekti ama maddi durumlar işte. neyse çok uzattım herkese hayırlı satışlar diliyorum
ya bugün adım at ya da ömür boyu emekle
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
İnternet ve Yazılım Uzmanı
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
27, (%96)
Sattığımız veya devr ettiğimiz sitelerin çoğu kapalı belki de biz çok iyi işler yapmamışızdır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı
-
-
Ad Soyad
Y** Ö**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Zamanım olmadığı için 2yılın sonunda sattım, adsense nedir bilmiyordum. Çocuğun teki siteyi ben alabilirim falan filan diye konuştu. Verdim siteyi, ne yapayım dedim. Çocuk öyle bir konuştu ki bende acıdım verdim siteyi.
Çocuk aldıktan sonra ilk iş hit görmek için bi sayaç koydu, sayaca bi bastım 2700 kişi bir gün önce ziyaret etmiş. Sonra sitede reklamlar gördüm. İşi bilmediğimi anladım.
Hemen araştırdım, gördüğüm her şeyde dünyam yıkıldı. Çocuk sağolsun bir daha konuşmadı cevapta vermedi bana. Site için yanlış hatırlamıyorsam 50 lira vermişti.
O günden sonra önce xhtml ............................ pyhton'a kadar ne varsa öğrenmeye çalıştım. Hala o gün için dua ederim, hayatımın seyrini çeviren durum oldu.
BHA
bhamedya.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Aşçı, Makale Yazarı
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Hepinizin de üzücüymüş. Ben henüz tutunacak bir proje geliştiremedim. Sanırım buna yakılır
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Freelance
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
28, (%100)
Bende yaklaşık 4-5 ay önce günde neredeyse 6-7 saat vakit ayırdığım, 1200 makale girişi yaptığım ve bu makalelerin her biri minimum 400 kelime olan, sitenin her bir köşesinde emek kokan sitemi sattım. Aylık geliri 2.5-3K kadardı. Ben sattığımda bu şekildeydi. Şimdi bakıyorum siteye hani derler ya "öyle bir suratı var ki, b*k atsan yapışmaz" diye, heh işte o kıvama getirmiş arkadaş siteyi. Kopya içerikler, saçma sapan fotoğraflar, link çöplüğüne dönmüş falan. Ziyan olmuş o kalite kokan site. He pişman mıyım? Elbette hayır. Ben o siteden 2 yıl ekmek yedim üstüne güzel bir fiyata sattım. Ohh, mis gibide yedim parayı :)