-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
T** G**
-
-
-
Ticaret
75, (%100)
http://dersozeti.com/c2c/index.html Signin/Login butonlarının açılış yeri çok kötü ve çok yavaş. Read more ve Load more butonlarının border renkleri olmamış.
http://dersozeti.com/c2c/user-profil.html Yorum sayfasında bulunan 3 adet buton çok bitişik.
Ürün sayfasına ürünün kategorisi ile ilgili birşeyler eklenebilir.
Profil düzenleme kısmı için profil fotoğrafı alanı eklenmeli.
Wordpress/Php/React/Laravel/Codeigniter/Woocommerce işleriniz için Pm atınız.
www.tayfunguler.org
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
H** Ö**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Sade ve kullanışlı bir tasarım, tek sorun bence renkler çok göz alıyor biraz daha tonu kısabilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
H** Ö**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Grafiker. / ercandinsel.org
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Tema konusundaki görüşlerimi belirtiyorum yanlış anlamazsan.
İllaki beyaz kullanmak istiyorsanız, hiçbir zaman beyaz yapmayın biraz gri'lik olmalı #efefef gibi. Ayırca bu tip sitelerden sizi belli eden bir renk olmalı, tamamen site ile özdeşleşecek bir renk bulun kendinize. Örnek vermek gerekirse wmaracı'nın mavisi letgonun kırmızıya çalan pembesi,twitter'ın mavisi. Benzer bir flat renk kullanmanızı tavsiye ediyorum. Ayrıca sitenize koyu tema'da eklemelisiniz bu aralar çok kullanışlı ve popüler. Login kısmına girmiyorum, siz de zaten içinize sinmediğini belirtmişsiniz. Ayrıca sitede çok gereksiz animasyon var, animasyonları mobil uygulamanız için saklayın derim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Grafik Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
59, (%0)
Featured Product kısmındaki efekti kaldır bence hepsi aynı anda gelsin ekrana kendimden pay biçerek söyleyim hepsinin yüklenmesini beklemedim bile direk aşağı indim öne çıkan bir ürünü sonuçta daha çok satmak için kullanacağın bir kısım orası direk göze hitap etmeli bence. Bunun haricinde biraz tipografi çalışabilirsin, genel olarak pastel renk tercih etmişsin ama Featured Product kısmında bulunan sağ sol icon renkleri patlamış göz yoruyor değiştirilebilir.