-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Teknisyen
-
-
Ad Soyad
A** Ş**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Merhaba arkadaşlar siteliner den sitemi kontrol ettiğimde %22 Yinelenen içerik diyor sitemde kopya ıcerik yok. Biraz detaylıca bakınca ana sayfada kategorize ettiğim bazı hizmetler kopya görünüyor, diğer sayfalarda ise son yazılarımız kısmı her sayfada kopya olarak görünüyor.
Bu durumun sıralamada ne gibi etkisi Olur?
Bir sorum daha var arkadaşlar alexa değerlerime baktım global 9 milyon tr de ise 120 binde bir arkadaş bu değerlerin rakip sitelerden çok üste olduğunu söyledi. Sıralamayı direk etkilemesede dolaylı yoldan etkilediğini söyledi fakat uzun zamandır sitem yerinde sayıyor. Bu konuda da yorumlarınıza ihtiyacım var arkadaşlar
Site adresim corlukombiteknikservis.com bilgi sahibi arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Konuyu umarım doğru yere açmışımdır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
e ticaret
-
-
Ad Soyad
B** T**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
bende siz dedikten sonra deniyim dedim %51 oran verdiki makale için 1.5 2 saatimi harcadım. bence kafaya takmamak gerekiyor çünkü kendim için konuşayım instagram takipçi kelimesini 100 lerce kişi kullanıyor. onunla eş olabilir. bence bu işi google nin profesionalliğine bırakalım. gene yazarken benzersiz terim bulmaya özen gösterelim
ya bugün adım at ya da ömür boyu emekle
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Teknisyen
-
-
Ad Soyad
A** Ş**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Ilgi gösterip cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Biraz detaycı bir kişiliğe sahibim hal böyle olunca kafaya takılıyor ister istemez. Siteme çok yatırım yaptım hiç geri dönüş alamadım buda can sıkıcı oluyor ve problemi bulmak istiyorum. Tekrardan teşekkür ederim. Bir kaç arkadaş daha yorum yaparsa sevinirim.
Zebra
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Arama Motoru Optimizasyonu
-
-
Ad Soyad
U** Ü**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Yinelenen içerik bir site içi seo problemidir. Önemli bir etkendir. İsterseniz size bu konuda yardımcı olabilirim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Teknisyen
-
-
Ad Soyad
A** Ş**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Merhaba hocam konu hakkında bilgi toplamaya çalışıyorum. Konu Üzerine bilgi sahibi olan bir kaç arkadaşın yorumuna ihtiyacım var. Sizin tam olarak uzmanlık alanınız nedir? sitemle ilgili bir kaç problemim daha var pm ile ulaşırsanız konuşalım hocam.
Hatar
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
özel sektör
-
-
Ad Soyad
T** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
kopya değil o sanırım aynı içerik (benzer içerik)
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Teknisyen
-
-
Ad Soyad
A** Ş**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Yorumunuz için teşekkür ederim. Konunun uzmanları olan arkadaşların da katılımları olursa iyi olur.