Zeus
Güç gizden gelir.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
42, (%95)
Merhabalar. Bundan 4 . 5 sene once envayi cesit warez siteler vardi herkes aciyordu. Simdi ne oldu onlara(kapandi diyeceksiniz de benim demek istedigim o degil) ölüyormu sizce bu sektor? Belli basli siteler ayakta kaldi onlarda populer olanlar zaten. Satilik sitelere bakiyorum bulmak cok zor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Bilgi İşlem
-
-
Ad Soyad
B** Ö**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
upload siteleri kapandığı için ve gelir kazanamadıkları için kimse uğraşmıyor.
Önceden indirme başı ücret veriyordu siteler iş vardı :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
Giyse.com - Giyim Moda, Ayakkabı, Çanta ve Aksesuar Online Alışveriş
Zeus
Güç gizden gelir.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
42, (%95)
@Gerilim hocam seni burada gordugume sevindim. Evet biliyorum o reklamlari. Insanlar artik uyandi o reklamlari yemiyor. Bazi sitelerde isim yaptiklari halde para kazanamadiklari icin kapattilar. Hayir para kazanma isim yapmisin zaten niye kapatiyorsun 1 kac defa girisimde bulundum tekrar bi oyun indirme sitesi actim ama istedigim gibi olmadigi icin kapadim guzel bi proje olsa geri donecegim de yok.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Çiftçi
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Eskiden kolaydı şimdi çok zor. Google salaktı veya öyle görünüyordu. Spam dan çok ekmek yedik. Şimdi Google tek el oldu istediği gibi oynatıyor webmaster dünyasını.
Hepimiz sadece direniyoruz var olmak için. Ben kazanıyorum diyen yalan söyler. Dünya kadar emek veriyorsun aldığın para para değil. 3 4 bin aldıklarım oldu lakin pc başında harcadığım vakti o paralar geri vermiyor.
Sabah 7 de ise giderim sabah 5.30 a alarm kurarım içerik girerim o kadar emek için kazanılan paralar daha cezbedici olmalı.
Bu şekilde olan webmaster veya spam piyasadan çekiliyor. Kişisel blog açıp sövüp sayıyor. Olay bundan ibaret benim gözümde
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
İ** Ş**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Ben falan ayakta kaldım herhalde ama adsense bir ban atıyor bir düzeliyor. Çok sıkıntılı bir sektör bakalım yakında güzel reklam kampanyası yapıp para kazanmam lazım :) Eğer bir daha Adsense ban atarsa hiç bir şey yapmadan, program falan olayına gireceğim :D (Hayırlısı)
Herkez hata yapabilir, pardon herkes. | ibocum.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
İnternet ve Yazılım Uzmanı
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
27, (%96)
Çoğu scriptlere kötü amaçlı kodlar veya yazılımlar yüklediği için davalık oldular :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Torrent siteleri kullanımı nasıl? Hala çok kullanımı var mı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
İ** Ş**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Marstyson Hiç sormayın hocam millet parayla üyelik arıyor o kadar çok iş yapıyorlar halen :)
Herkez hata yapabilir, pardon herkes. | ibocum.com
Mrtcn
PrismaCSI
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Cyber Sec & Project Manager
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
oyun, film vb içeriklere ulaşım kolaylaştı. Steam üzerinde oyunun orjinali zaten 5 TL adam korsanını indirmiyor. film desen netflix var, bluetv var puhutv var adam kalkıp indirmiyor 1 paket daha az sigara alıp servisi kiralıyor yada topluca alıyolar 3-4 kişi.
Onun dışında çoğu siteye olan;
1- Abuse yiyip raporlanmaktan banlanıyor
2- Spamlanıyor
3- DMCA yiyor
4- Google index siliyor
5- Adamların upload edecekleri yerler bir bir kapanıyor.
6- Para kazanamadıkları için "bune lan uğraşılmaz bunla" diyor kaçıyor.
Olması gerekenler oluyor şuan, içeriğe ulaşım kolaylaştı tabii hala tutunan ve kendisini tebrik etmemiz gereken bir kesimde var.
---
torrent aleminin fişini yakınca bizim ISP'ler çekicek tiyoyu vereyim. P2P protokolüne engel yolda, tam download başlayacaksın böyle 3.saniyede bütün peerler ortadan kaybolacak falan :D
5 kişi bu mesajı beğendi.
Zeus
Güç gizden gelir.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
42, (%95)
Aslında domain ve host fiyatlarinin artmasida iyi oldu her onune gelen site acamiyor kiyamiyor 60 lirayi domaine vermeye. Burada bile ticaret konulari yerlerde geziyor.
Google kendini surekli yeniliyor spam sitelere gecis vermiyor artik eskiden konu icinde kullandigim taglar ile üstlere ciktimi bilirim. Sanirim artik bu iste tutunmak cok zor tutunsak bile insanlarda eski aktiflik yok artik. Bence herseyin sorumlusu sosyal medya arkadaslar :D