lostyazilim

Yeni Bir İş Kurmak İstiyorum - ( Öneri ve Nasihat )

36 Mesajlar 4.369 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

lastpavel lastpavel WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.03.2017
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek E-Ticaret
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad P** A**
  • Mesajlar 1146
  • Beğeniler 339 / 339
  • Ticaret 2, (%100)
size verebiliceğim tek öneri ingilizce para getiren site satın almanız ve web işlerimi öğrenmeye bakmanızdır.Dil'de öğrenirsen ve azminde varsa çok iyi para kazanabilirsin.

wmaraci
reklam

ersa111 ersa111 Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 18.12.2018
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek Serberst
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** K**
  • Mesajlar 332
  • Beğeniler 0 / 90
  • Ticaret 7, (%100)

robertokim adlı üyeden alıntı

Hocam bu uygulama konusunda ben de meraklıyım. Bu kadar az kişi ile bu kadar kazanıyor musunuz gerçekten?

Şimdi Hocam. 2 Ocak - 5 ocak arası kazancım 13Tl. uygulama indirmesi +100 bile değil. Ama bi online olmayan oyun uygulaması bu kadar kazandırmaz. Mesela türk yapımı kafa topu her maç sonunda iki kişiye toplam iki reklam izleme zorunluluğu var. iki reklam 30 saniyelikse ortalama 0.005Tl ile 0.01 Tl arası kazanırsın her maç 120 saniye sürse. her maç başına kazandığın paradır bu. O oyundan örneklerle gideceksek. ki bunu oyunu +1 milyon kişi oynuyor sen hesap et parayı :)

Ama o kadar sağlam oyun çıkartırmısın bilemeyiz. Arkasında koskaca ekip var.
vuslatim

kişi bu mesajı beğendi.

dataaaa dataaaa WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 27.12.2018
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad Y** S**
  • Mesajlar 329
  • Beğeniler 216 / 85
  • Ticaret 2, (%100)
https://eksisozluk.com/startup-kuracaklara-tavsiyeler--5401893?p=1 buyrun
vuslatim

kişi bu mesajı beğendi.

vuslatim vuslatim www.segemdersnotlari.com Kullanıcı
  • Üyelik 02.03.2017
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek Sigortacı
  • Konum Erzurum
  • Ad Soyad Ö** Y**
  • Mesajlar 611
  • Beğeniler 141 / 140
  • Ticaret 0, (%0)

enerjiveguc adlı üyeden alıntı

@vuslatim
Bir gıda ürünü üretebiliyormusunuz? Belki üretimden birşeyler olabilir.

Elbette kosgeb için önce siz harcayacaksınız, 3 4 yıllık kosgeb sözleşmesine sadık kalma şartları var.. Yüzde 60 iade alabilirsiniz ama arkadaşın dediği gibi işiniz çok zor...

Belli bir tutar var, ne kadar geri gelse kuruluş giderlerini azaltmak için bence yeterli olur diye düşünüyorum. eşim adına ve bölgeden dolayı %80 geri dönüşüm oranı mevcut bence mantıklı gibi ama işe tam bulaşmadan ahkam kesmekte boş iş. Bakalım ne olacak durumlar... buradan bilgi vereceğim.

ersa111 adlı üyeden alıntı

Şimdi Hocam. 2 Ocak - 5 ocak arası kazancım 13Tl. uygulama indirmesi +100 bile değil. Ama bi online olmayan oyun uygulaması bu kadar kazandırmaz. Mesela türk yapımı kafa topu her maç sonunda iki kişiye toplam iki reklam izleme zorunluluğu var. iki reklam 30 saniyelikse ortalama 0.005Tl ile 0.01 Tl arası kazanırsın her maç 120 saniye sürse. her maç başına kazandığın paradır bu. O oyundan örneklerle gideceksek. ki bunu oyunu +1 milyon kişi oynuyor sen hesap et parayı :)

Ama o kadar sağlam oyun çıkartırmısın bilemeyiz. Arkasında koskaca ekip var.

bana uzak bir sektör.. ama genç beyinler için süper bir fırsat olabilir..

tam anlayamadım ama çok teşekkür ederim yinede..
enerjiveguc dataaaa

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

enerjiveguc enerjiveguc Wordpress Destek Kullanıcı
  • Üyelik 28.05.2018
  • Yaş/Cinsiyet 52 / E
  • Meslek Street Engineer
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 5151
  • Beğeniler 2185 / 2187
  • Ticaret 0, (%0)
@vuslatim bölge Erzurum mu? Burada mı düşünüyorsunuz ticaret yapmayı. Bölgeden dolayı kapalı bir alanda sıradışıı birşeyler "üretin" derim. Erzurum al-sat ticareti için pek makul değil sanırım ki, sizinde biraz olsun endişeniz var. Mesela 150 metrekare boş bir kapalı depoda meraklı iseniz kültür yada istiridye mantarı yetiştirin. Birkaç pazarcı yada market yada otel lokanta ile anlaşın. Başınız fazla ağrımaz.
vuslatim

kişi bu mesajı beğendi.

vuslatim vuslatim www.segemdersnotlari.com Kullanıcı
  • Üyelik 02.03.2017
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek Sigortacı
  • Konum Erzurum
  • Ad Soyad Ö** Y**
  • Mesajlar 611
  • Beğeniler 141 / 140
  • Ticaret 0, (%0)

enerjiveguc adlı üyeden alıntı

@vuslatim bölge Erzurum mu? Burada mı düşünüyorsunuz ticaret yapmayı. Bölgeden dolayı kapalı bir alanda sıradışıı birşeyler "üretin" derim. Erzurum al-sat ticareti için pek makul değil sanırım ki, sizinde biraz olsun endişeniz var. Mesela 150 metrekare boş bir kapalı depoda meraklı iseniz kültür yada istiridye mantarı yetiştirin. Birkaç pazarcı yada market yada otel lokanta ile anlaşın. Başınız fazla ağrımaz.

Evet Erzurum dayım, benim düşüncem ufak bir dükkan açıp hem normal satış hem de e-ticaret sitesi kurup diğer sitelerde de satış yapmak. Mantar vs karlı olabilir ama ildeki ısınma pazarlama vs gibi maliyetler düşündüğüm işten daha fazla olacaktır. Mal elde kalırsa bozulursa daha sıkıntı yaşanabilir..
Düşündüğüm sektörde ise hem kar marjı ( ilk görüşmeler ışığında söylüyorum ) hemde bozulma vs olmayacağı için daha cazip geliyor..
Görüşünüz çok değerli çok teşekkür ederim.
enerjiveguc

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al