-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / K
-
Meslek
Seramik Teknikeri
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Ben Photoshop ta bildiklerimi paylaşıyorum. Ders vermek için kanalın profesyonel logo ya da banner olmasına sanırım gerek yok. Hevesim ayrıca asla kırılmaz. Amatörce girişilmiş ve bildiklerimi paylaşmak için yapılan video da değil hevesim kaçsın yeni videolarımı çekmek için hazırlığa bile başladım. Video değil de logoların dikkat çekmesi muazzam ilginç geldi bana. Logomu da severim kendim yaptım değiştirmeyi de asla düşünmem. Giren video da ki ipüçlarını değerlendirsin logomu değil :) Ben logolar olmuş mu diye bir şey mi yazdım acaba :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
G** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Editlenmiş olarak gözüküyor ne yazdığını bilmiyorum ama sanırım yaptığınız çalışmalar eleştirilmiş,anlatma yeteneğiniz değil.Şunu rahatlıkla söyleyebilirimki grafik tasarım bölümünde okuyorum bu sene grafik tasarım hocamız değişti.Geçen seneki hocamız tasarım yapma konusunda pek iyi olduğu söylenemezdi ama anlatımı mükemmeldi sınıfın geneli anlıyordu.Bu seneki hocamız özel sektörden geldi muazzam çalışmaları var fakat anlatımı sıfır.Yani birşey öğretmek için o işin ustası olmak gerekmiyor güzel bir video olmuş elinize sağlık başarılar... :)
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / K
-
Meslek
Seramik Teknikeri
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Çok teşekkür ederim güzel düşünceleriniz için. Bende sizin gibi düşünüyorum. İnsanın bilgilerini paylaşması için mükemmel bir web sitesine sahip olması gerekmez. İnşaallah yararlı olabilmişimdir.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
51 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
C** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Eline sağlık
Konu anlatımı illa uzman olmak gerekmez düzgün bir dil ve anlatımla Uzmanım diyen kişilerden çok daha iyi iş çıkartırsınız.
Videoyu henüz izlemedim fakat çok yapılan hata için dikkat : Konuları Pratik olarak anlatmaya başla sonra detaya geç ve konudan konuya atlama.
Edit:
Gayet anlaşılır ve güzel bir anlatım olmuş
www.Hizliisler.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
Web (WP) Tasarım
-
-
Ad Soyad
L** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Tüm videolarınızı izledim gayet başarılı bir anlatım olmuş. Aslında bu zordur dediğim calışmalar aslında ne kadar basitmiş. Teşekkürler. Devamı da gelsin lütfen...
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / K
-
Meslek
Seramik Teknikeri
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Çok teşekkür ederim güzel düşünceleriniz için. Bildiklerimi paylaşıyorum ve akılda kalması için sık sık Photoshop' un kısa yollarını tekrar ediyorum. Aslında hem çok basit hemde zordur Photoshop. Sürekli çalışmalar yapılırsa çok kolaydır.