-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Sosyal Medya Uzmanı
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
17, (%94)
valla bende özlemiyor değilim
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
İnşaat
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Eski forumlara katılımın daha çok olmasının sebebi; eskiden insanlar bilgisayarlarından yazarlardı. Şu an ise Telefondan foruma yazı yazmak zahmetli olduğu için katılım ister istemez azalıyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
51 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
C** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hayır Eskiden içerik üretilirdi şimdi içerik değil pohpohlama ve hakaret ağırlıklı konular var. İçerik olan forumlar hala aktif
www.Hizliisler.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Web
-
-
Ad Soyad
Z** Ö**
-
-
-
Ticaret
34, (%100)
Ben de lisede iken açmıştım liseli-genclik diye bir forum. Arada archive.org dan açıp hüzünleniyorum 😔
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
T** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Genel itibariyle bakılırsa, elbette forumların eski tadı, gücü, albenisi kalmadı. Fakat hal böyle iken bile ''forumlar bitti'' denilmesi abesle iştigal olur. Yeni bir forum açmak ve ona çekim gücü sağlayıp yükseltmek elbetteki zor hatta imkansıza yakın lakin mevcut belli başlı (muhtelif içerik barındıran, eğlence ağırlıklı olanlar) yıllardır aktif duran forumlara rağbet devam etmekte. Tabi rağbet derken, potansiyelin %80'i eski üyeler, yani kalıcı olanlar...
Şimdi bu tarz bir forumu açsan, aradan yıllar geçse, yukarıda saydığım belli başlı forumlardaki üye sayısına (belki) zar zor ulaşırsın. Zira o üyeler, bulundukları forumda artık yer etmişler, alışmışlar vs. O yüzden yeni yer sıcak gelmez.
Velhasıl kelam, belli bir kulvara, kavrama vs. yönelik alanda (zamanın tutulan, ilgli duyulan şeyleri) bir forum açılırsa, [Android gibi] belli bir hit, üye vs. elde edilir. Ama kopyala/yapıştır, eğlence, gırgır vs. olsun diye açılacak forumdan pek bir şey beklenmemeli. Buna, şuandan itibaren açılan bir webmaster forumunu da ekleyeyim. Onlardan da çok var çünkü ve bir kaçı almış başını gitmiş zaten.
Saygılar,
2 kişi bu mesajı beğendi.
HasanSorumli
Finali Zaten Biliyoruz, Senaryo Hoşumuza Gidiyor.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Uluslararası Ticaret
-
-
Ad Soyad
H** S**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
forumlar bitmedi devam ediyor sadece sosyal medya yüzünden geyik forumları bitti
Parasız düşünür; ama paralı iki misli düşünür. - Mihayloviç Dostoyevski
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Taşeron
-
-
Ad Soyad
B** C**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Şunu anlamış değiliz, bize sosyal medya demek sadece instagram facebook bilmem ne gibi algılanıyr aslında baktığımızda sosyal medya zaten forumlarla vardı.. sosyal medyada yapılan forumda hayli hayli yapılıyordu yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum ? tanış kaynaş DM dedikleri eskinin Pm si durum paylaşması, resim video paylaşması, tanış kaynaş forumları eğlence forumlarında video resim paylaşımı? Ne oldu bence bu durumu sade bir şekilde sunan facebook ve instagram olunca patlama oldu. Aynı şekilde Kullanıcı adına isim soyisim girilse ? bir forumda asıl isim ve soyisim girilip işlem yapıldığnı düşünün sosyal bir ağ olmaz mı ? tartışma ve eğlence bilmem ne platformu oluyor zaten? bizde sadece bu geriye dönük özlem oldu.. ben özledim şahsen o günleri. Güzelde ekmek yeniyordu. İyide bir forumum vardı hani sonrasında kapamak zorunda kaldık...
3 kişi bu mesajı beğendi.
xsafa
Developer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Bilgisayar Müh. Öğr.
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
19, (%100)
Forumexe (Mod) thefrm 'de s.mod olduğum dönemleri asla unutamam keşke herkes yaşasa o duyguyu özellikle forum yönetimine ait ts'lerde dönen muhabbetin samimiyetini henüz başka bir yerde göremedim :)
Yazılım işleriniz için -> contact@safayasar.com
Codesign
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
#Security Researcher