-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
...
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Arkadaşlar bu işlerden iyi anlayan biri varsa özelden link atayım da baksın lütfen.
Wmaracı'nda seo analizi yapamıyorum. Siteniz bulunamadı diyor. Oysa site açık ve kullanılabilir durumda. Robots.xml dosyasında da herhangi bir engelleme yok
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Sertifikanızın adı nedir?
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Avukat
-
-
Ad Soyad
C** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam baya kişi yazmış cevaplamak isterim. Sosyal medya da sayfalarda sitenizin yazınızı paylaştığınızda resim çıkmıyorsa veya önizleme olmuyorsa seo olarak ayarlama yapılmamış demektir. All In One SEO Pack ile ayarlamalar yaparsanız sosyal medya da paylaşım da görünebilir.
Diğer sorun bakacak olursak güvenlik eklentisi kullanıyorsanız yanlış yapılandırma ile eklenti botları engelliyor olabilir.
eka7a
openix.io
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
mehmet01 adlı üyeden alıntı
Ben hiçbir yerde olmuyor arkadaşlar. Sitedeki resimleri pinterestte yayınlayınca "yayınlanamadı" diyor. Facebook ve Whatsapp hiç önizleme vermiyor. Ssl kurduktan ertesi gün başladı bu.
Bunu kesin nedenini bilen bir usta yok mu acaba? Hosting firmasına msj attım ama ssl sertifikası başarıyla kurulmuş, tarayıcı geçmişini silin, sosyal sitelerin geçmişini silin dediler. Farklı cihaz ve hesaplarda da denedim olmadı. Ssl'den dolayı bir sorun var ama nerede. Sağolsun isimtescil'deki arkadaşlar da denemeden konuşuyorlar. Sanki onlarda oluyor da bi bende olmuyor.
Firmalar sertifikayı hosting paketinize tanımlarlar ve siteniz https ile açılıyorsa, sorun kurulumda değil yazılımsal bir sorun vardır. Eğer firmanın yazılıma kurulum yapma gibi vaadi yoksa bunu sizin yapmanız gerekir.
Site bağlantılarınızı
buradan kontrol edin, eğer open graph hataları varsa söyleyecektir.
Openix.io | $9.90 PositiveSSL | $12.90 RapidSSL
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
...
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
@MeMo hocam, ilk sizden duydum bu sistemi. Malesef şuan maddi durumlardan dolayı evde internet yok. Sadece telefonda var ki o da kısıtlı. Bu yüzden şuan bilmediğim bir şeye bulaşmasam daha iyi olur ama çok güzel bir sistemmiş. Mutlaka kullanırım ileride. Teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için...
eka7a
openix.io
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
mehmet01 adlı üyeden alıntı
Hocam hosting de aynı firmaya ait. Cpanle'de Ssl ile ilgili bir sey bulamayınca mesaj attım onlara. "Ssl cpanelde görünmez citric üzerinden kuruyoruz" dedi. Hostingimde herhangi bir kurulum yokmuş yani.
Verdiğiniz linke baktım.
Curl error: 60 (SSL_CACERT) hatası verdi
Kullandığınız firma, farklı firmalardan SSL sertifikası alıp kullanmamanız için cPanel üzerindeki SSL menülerini gizlemiştir. Bu firmanın kendi politikasıdır, bir şey diyemem fakat imkanınız varsa fark bir firmaya geçmenizi tavsiye ederim. Günümüzde bu kısıtlamayı yapan firma yok denecek kadar azdır.
Sunucunuzda curl.cainfo değeri atanmamış olabilir ya da hatalı olabilir. Sunucudaki değerde sorun yoksa, sitenizdeki yazılımda kullanılan curl bölümlerinde CURLOPT_CAINFO değeri varsa düzeltin eğer yoksa atamayı deneyin. cacert.pem dosyası:
https://curl.haxx.se/ca/cacert.pem
Yaşadığınız sorunla ilgili google arama sonuçları
https://www.google.com/search?q=Curl+error%3A+60+(SSL_CACERT)
Güvenli CURL bağlantıları kurmak için
buradaki makaleyi okuyabilirsiniz.
2 kişi bu mesajı beğendi.
Openix.io | $9.90 PositiveSSL | $12.90 RapidSSL