-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar, uzun zamandır sitemin google adwords üzerinde reklam yayınlarıyla uğraşıyorum fakat bir türlü fayda sağlayamadım. Bazı arkadaşları görüyorum düşük bütçeyle reklam çıkılabileceğini söylüyorlar. Sektör alanında ilk sayfa reklamlarının ortalama TBM' leri yüksek olduğu için fazla yaklaşamıyorum. Doğru kelimeleri analiz edip ilk sayfalara düşük bütçeyle reklam çıkma konusunda ücreti karşılığında yardımcı olabilecek google adwords uzmanlarını bekliyorum. Detaylar için ÖM' den olaşabilirsiniz. Hayırlı günler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
54 / E
-
Meslek
Bilişim
-
-
Ad Soyad
İ** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Merhaba,
Sitenizin URL adresini, Adwords panelinizde ki anahtar kelimelerinizin olduğu sayfada, hangi kelimeye ne kadar TBM ödeniyor alanını dahil ederek (Son 6 ay olarak), ekran görüntüsü alarak, mail adresime gönderirirmisin. ÖM olarak yolluyorum mail adresimi. Bir bakayım. Nedir ne değildir durum.
Kolay gelsin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Web, Grafik ve Video Tasarım
-
-
Ad Soyad
C** O**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Web sitenizi, anahtar kelimelerinizi ve aylık bütçenizi özelden gönderirseniz yardımcı olmak isterim.
www.cemorman.com.tr - bilgi@cemorman.com.tr
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
muhasebe
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
anahtar kelimeleriniz ile bütçenizi pm atarsanız yardımcı olabilirm
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
muhasebe
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
arkadaşa yeni kampanya girildi şuanda:-) 5 tl verdiği anahtar kelime şuanda 0,30 krs dan çıkıyor ve güzel bir optimasyonun sonunda 0,10 krs kadar inilecek hayirli olsun
1 kişi bu mesajı beğendi.