-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Çiftçi
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Biz bloglari siteleri elimizde tutalımda boşver forumu. Artık YouTube bile sarmıyor insanlari gece gündüz TikTok instagram takılıyor millet. Okuma araştırma kalmadı
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Web Site Tasarım - Editleme
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
wmaraci olmasa biz ne yapcaz
od90
WM Aracı
Kimlik Onayı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Çalışmıyor
-
-
Ad Soyad
O** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bende forumların düştüğü eskisi gibi olmadığı düşüncesindetim. Evde bilgisayar yoktu 1,5 km uzaklıktaki internet cafeye gidiyorduk :) Birşeyler araştırabilmek için genelde telefona java oyunları indirmek için gidiyordum geçenlerde aynı foruma tekrar gireyim nostalji olsun dedim forum denen birşey kalmamış ortada
turk5
turk5.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
52 / E
-
Meslek
Internet ve Medya
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
IT/Internet alaninda calisanlar haric, cogunlugun 2000 li yillardan kalma, responsive olmayan, cirkin görünümlü forumlara daha cok ragbet gösterdigini düsünmeye basladim.
Acaba forumumu cirkinlestirsem mi diye düsünmedim degil :D
Türk İş Dünyasının Buluştuğu Platform : turk5.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Bilimci
-
-
Ad Soyad
Ç** B**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Eskiden hurafe.net ile başlayan forum serüvenim çok sağlam bir ekiple sadece forumculuk ve yapılan işten zevk alma amacıyla başka bir dorum sitesi kurmaya taşındı. sağlam adminlerle birlikte güzel bir forum sitesi açıp daha yaşım 16-17 iken bir çok kategorinin mod'u olmuştum. Reklamsız forumduk. Ozamanlar meşhur adult bölümü'de vardı :) bir kız arkadaşımla beraber oranında moderatörlüğünü yapmıştık :) o genelde +18 fıkralara bakardı sözde ama olsun :) internet hızımız 0.1 mbit ken yüklenen her rapid dosyasını indirir baştan sonra izler filmde ve ya rar dosyasında reklam var mı diye bakardım :) sağlam bir arşivim olmuştu...
Özledim o samimi günleri gerçekten. beraber farklı şehirlerden istanbul ortak nokta olarak buluşmalar ayarlardık.
İmza!!! Get Closer!
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
O** G**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Bana kalırsa forum dönemi tekrar geri gelecek özellikle teknoloji forumları bu forumlar için kurumsal firmalar güzel paralar dökecek daha önceden bilgisi olan forum açıp kapatmış kişiler güzel ekip toplarsa kervana katılabilir gibi geliyor.
Ayrıca eski forum düzenine elveda diyeceğiz gibi gözüküyor örneğin Discourse adlı forum yazılımında chat eklentisi bile var facebook gibi sağ alttan çıkıyor ve hızlı hızlı yazışıyorsunuz. Ben de bu yazılımı kullandığım bir projeyi yakın zamanda hayata geçireceğim.
OGULCANGULCEMAL.COM - KİŞİSEL BLOG