-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
İyi günler herkese . Arkadaşım yazın mezun oldu ve aylardır işsizdi . Haliyle kendi alanıyla ilgili ( kamu yönetimi ) iş bulamayınca her yere başvurusunu yaptı. Sonunda bugün İstanbul’da bir avmdeki Teknosa çağırmış .
Herhangi bir vasıf isteniyor mu ? Yani, teknoloji bilgisi ya da belli ürünler hakkında genel bilgi gibi ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
satınalma/proje danışmanlık
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
teknoloji ile ilgili bilgisi olacak.
diksiyon ve verdiği enerji önemli.
birde referans olursa tamamdır.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Web
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Ben hiçbir tecrübem-bilgim olmamasına rağmen Operasyon Elemanı olarak çalışmıştım ve mülakatı bölge yöneticisi ile yaptım. Muhtemelen en yakın bir kafeye çağırıp kendinizi anlatmanızı isteyecek Ben anlatırken soru sormasına fırsat vermeden "Kimim? Ne okuyorum? Hayalim ne? Hayalim ile Teknosa'nın ortak yönleri var mı?" gibi sorulara yanıt verecek şekilde anlattım. Kendinizi anlatırken karşınızdaki ile kuracağınız iletişimin kalitesine bakacaktır Heyecan yapmadan, sakince ve teknoloji ile olan bağlantınızı da anlatarak olumlu geçmesini sağlayabilirsiniz
Görüşme bölge yöneticisi ile yapılacaksa ve bu kişi Sezgin Bey (Hatırladığım Avrupa kısmına o bakıyordu) olacaksa, teknoloji ağırlıklı sorularla karşılaşacaktır. Ve satış hedeflerine önem verdiği için sıkıdır.
*Teknoloji hakkında ileri seviye bilgiye ihtiyaç yok. Benim zamanımda İstanbul'da temel konularda eğitim alıyordu satış danışmanları.
Bol Şans :)
iyi.