-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
blogger
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Merhabalar,
Bir yakınımın kasap ve şarküteri mağazası için bir nevi e-ticaret platformu kurdum. Wordpress platformu üzerine WooCommerce eklentisi ile bu durumu yaptım.
Sadece mağaza üzerinden teslimat ve ödeme olarak ayarladım ve ürünlerin altına bu durumu not düştüm.
Yani internet üzerinden herhangi bir satış durumu yoktur.
Neden böyle yaptın derseniz bi çeşit inovasyon olarak bakabiliriz. Müşteri internet üzerinden siparişi verdikten sonra mail geliyor ve iletişim bilgilerinden müşterilere geri dönüş yapılarak verilen siparişi teyit ediyorlar.
Müşterinin zamanını çalmamış oluyoruz..
Sizce yasal olmayan bir yanı var mıdır ? Yok yere başları belaya girsin istemem
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
S.M.Mali Müşavir
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Bir SMMM adayı olarak mali açıdan değerlendirmek gerekirse hiç bir sakıncası yoktur. Sonuç olarak internetten satış yok sadece dominos vb yemek zincirlerinde olduğu gibi gel al servis yapmışsınız. Hiç bir sakınca yoktur.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Girişimci
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Ben evde oturuyorum et alacam internet sitesine giriyorum siparişi veriyorum. Etim ona göre hazırlanıyor sonra ben gidip hazır olan eti alıyorum.
Bence şöyle yapın oraya bir ızgara koyun. Adam eti seçsin en son seçenecek çıksın pişşsin yada pişmesin diye hiç olmassa pişkin alır daha güzel olur bence.
Ödeme işi çok basit paytr yada iyizico ya bir üyelik oluştur %2.5 ile online ödemede olmuş olur.
Bu kasap hangi bölgede ? Ve sitenin ismini öğrenebilri miyim ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Developer(Php,Wp Plugin,Vbnet)
-
-
Ad Soyad
İ** T**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
ahturkoz Dostum Adam SMM (sosyal medya paneli) 'den Bahsetmiyor Yanlış Anladın
Hkalayci 'nın Bahsettiği SMMM (Muhasebe mesleği üçe ayrılır. Birincisi, Serbest Muhasebeci (SM), ikincisi Serbest Muhasebeci mali müşavir (SMMM), üçüncüsü de Yeminli Mali müşavir (YMM)'dir.)
Php Yazılım Geliştirici [Php Bot , İddaa Tahmin Botu] , Wordpress Eklenti Geliştirici.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Developer(Php,Wp Plugin,Vbnet)
-
-
Ad Soyad
İ** T**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
ahturkoz Haklısın Dostum Yanlış Anladım Kusura Bakma Lütfen :)
Php Yazılım Geliştirici [Php Bot , İddaa Tahmin Botu] , Wordpress Eklenti Geliştirici.