egitimm
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
M** Z**
-
-
-
Ticaret
7, (%86)
Merhaba arkadaşlar. Her zaman içerik üretecek vaktimiz veya sabrımız olmayabiliyor veya ücretli yazdırıyoruz, benim merak ettiğim bir konu var ingilizce sitelerden, yabancı kaynaklardan kendimiz elimizden geldiğince çevirsek kendi cümlelerimizi katsak yinede kopya içerik olarak mı geçer, yoksa ufakta olsa özgünlüğü yakalarmıyız ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
52 / E
-
Meslek
Street Engineer
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Çeviriyi siz yaparsanız özgün olur, Google, Bing translate gibi çevirileri kullanırsanız kopya algılanabilir.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Bilgi İşlem
-
-
Ad Soyad
U** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bende düşünmüştüm böyle bişeyi 🙂 ingilizce yetmez diye google translate çevirisi kullanarak yapabilirsek nolur diye aklıma gelmişti
-
-
Yaş/Cinsiyet
52 / E
-
Meslek
Street Engineer
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Şöyle düşünün,
Bir konu araması neticesinde siteniz çıktı ve yanında görünen "Bu sayfanın çevirisini yap" seçeneği vardır. Google buna göre sizin translate ettirdiğiniz makaleniz ile örtüşecektir ve kopya içerik olarak işaretlenecektir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
işsiz
-
-
Ad Soyad
H** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Çeviri yaptıktan sonra illa düzeltmek gerekiyor. Anlatım bozukluğu oluyor. Bazen aralarda yabancı kelimeler bırakıyor. Çevrim hataları oluyor, Turkey, Hindi gibi.
Makaleyi düzenledikten sonra , Özgünlük kontrolünden %100 ile geçiyorsa sorun olmayacaktır.
imzam yok
egitimm
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
M** Z**
-
-
-
Ticaret
7, (%86)
İngilizcem var çeviri yaparım sorun değil, öğrenmek istediğim buydu teşekkürler kendi cümlelerimi kattığım zaman daha iyi olcağını düşünüyorum
1 kişi bu mesajı beğendi.