Merhabalar, yazıma şöyle başlamak istiyorum başta admin olmak üzere diğer mod. arkadaşlara vs. yardımda bulunan bulunmayan bütün wmaraci ailesine teşekkür ediyorum. Gerçekten çok değerli bir forum benim için burada bütün aradıklarımızı bulubiliyoruz samimi işini gerçekten iyi yapan insanlar var. Bu değerli forum sayesinde bilmediğim çoğu şeyi öğrendim. Sürekli bilgi edinmeye çalıştım örneğin bu arkadaş Bahadir32 sayesinde reklam düzenini yaptık adını tam hatırlayamadığım daha birçok arkadaş sayesinde seo olsun backlink olsun vs. bir çok konuda fikirlerini aldım. Bende elimden geldiğince konu açan arkadaşlara yardımcı olmaya çalıştım (bildiğim konularda). Yani uzun lafın kısası forum üyeleri değerinizi bilin, bu forumu asla unutmayın böyle samimi ve dürüst bir ortamı başka bir yerde bulamazsınız.
Eğer konuyu yanlış yere açtıysam kusuruma bakmayın taşıyabilirsiniz, içimden gelenleri söylemek istedim. Bütün arkadaşlara çalışmalarında başarılarının devamını diliyorum iyi geceler, saygılarımla... :)