-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Hocam üye oldum ama hesaba giremiyorum bile uygulamada hata verip duruyor çok dandik bir sistem.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
IT Manager
-
-
Ad Soyad
İ** D**
-
-
-
Ticaret
23, (%96)
Bende hiçbir sorun yok yüklediğim günden beri sorunsuz kullanıyorum. İşletim sisteminiz Android mi ? Cihazınız hangi marka ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Teşekkürler. Şuan düşünmüyorum bi umutla ileriye dönük bekliyorum işte. 😄
Bir İnsanın Hayatı İyi Bir Eğitimle Tamamen Değişebilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
07ibrahim07 bende o amaçla bekliyorum hadi hayırlısı olsun bakalım 😄
Bir İnsanın Hayatı İyi Bir Eğitimle Tamamen Değişebilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
IT Manager
-
-
Ad Soyad
İ** D**
-
-
-
Ticaret
23, (%96)
Benim ref kodundan henüz kimse üye olmamış. Uygulamayı yükleyen arkadaşlar sadece 1 kod girme hakkınız var kodu girdiğinizde kazım yaparken çıkardığınız ETN oranı azda olsa artacaktır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
IT Manager
-
-
Ad Soyad
İ** D**
-
-
-
Ticaret
23, (%96)
Arkadaşlar davet kodum ile 2 kişi referans olmuş öncelikle teşekkür ediyorum. Şimdi yaptığım inceleme kadarıyla %1 oranında hem benim hem sizin kazımdan çıkardığınız coin oranı artıyor. %1 şuan için çok düşük fakat ileriye dönük olarak düşünürsek %1 oranı çok yüksek gelecek. Çünkü bu coin ilerde değerlenirse %1 le bile çok ciddi gelir elde edebileceğiz.
Şuanda ortalama 30 H/s civarı kazım yapıyorum. Xiaomide bulunan bi özellik ile uygulamayı kilitledim. Arka plandaki verileri temizlesem bile uygulama hep açık kalıyor. Bu sayede 2 günde bir 10ETN çıkarıp hemen Cryptopia hesabıma aktarıyorum. Zaten telefonlarımız 7/24 açık duruyor bırakın arka planda çalışsın. Telefonu hiçbir şekilde yormuyor çünkü sadece similasyon olarak çalışıyor. Aslında işlemci falan kullanmıyor kazımda yapmıyor.
Gün gelecek 1 Dolar civarlarını görecek o zamana kadar ne kadar kazım yaparsak o kadar kar bizim için.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
IT Manager
-
-
Ad Soyad
İ** D**
-
-
-
Ticaret
23, (%96)
Arkadaş burayıdamı kuruttum naptım :D Cryptopia borsası hacklenmiş gitti benim ETN'ler :D Allahtan yatırım yok telefon ile kendi kendine çıkardığım ETNler vardı bir zarar yok. Ama şuan düşüüyorumda binlerce lirasını bu borsada değerlendirenler şuan kafayı yemek üzeredir. Bu saatten sonra online olarak hiçbir yatırım yapmam. En iyisi yine altın alıp yastık altı yapmak :D