-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
UI / Visual Design, UX Design
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Merhaba arkadaşlar uzun zamandır kafamda olan ve ilk düşünmeye başladığım gün ismini belirlediğim ve projeye hem cuk oturacak hemde markalaşmaya çok açık bir ismi var. domain 6 harfli com uzantılı, whois sorgulaması yaptım 2008 yılından beri park edilmiş halde bekliyor. Sizce sahibi Ne kadar fiyat biçer? almalı mıyım?
If you think good design is expensive, you should look at the cost of bad design.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Yüksek bir fiyat biçiyorsa para harcamayı da göze alacaksan git com.tr sini al. Bence domaine yüksek fiyatlar verilmesi gereksiz net varsa net org varsa org oda yoksa gen.tr böyle gidersin önemli olan sitenin kalitesi.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Zebra
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Arama Motoru Optimizasyonu
-
-
Ad Soyad
U** Ü**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Şunu söyleyim e ticaret projemiz için geçtim domaini Instagram kullanıcı adı için yabancı birine 300 dolar teklif ettim red etti.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
nexfox Hocam gerçekleştirmeyi düşündüğüm proje global hedefli olacak, ve domain, sitede yapılacak eylemin tam olarak sözlükteki karşılığı. Ek olarak kelime türkçe olmasına rağmen marka ismi olmaya aşırı derecede açık.
If you think good design is expensive, you should look at the cost of bad design.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Zebra adlı üyeden alıntı
Şunu söyleyim e ticaret projemiz için geçtim domaini Instagram kullanıcı adı için yabancı birine 300 dolar teklif ettim red etti.
Bende bundan korkuyorum işte hocam adam neredeyse 11 yıldır parkta tutuyor domaini ama ingilizce'de bir karşılığı yok kelimenin, karşılığı olmamasına rağmen marka ismi olmaya çok açık o yüzden yüksek bir fiyat söyleyebilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
İ** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bahsettiğiniz gibi projeyle globale açılmayı falan düşünüyorsanız domain çok önemli.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Paratic Aynen hocam ilk olarak tr ardından global hedefliyorum. Sizce 6 harfli com uzantılı bir domainin ederi nedir? Sahibi ABD'den ama kelimenin ingilizce bir karşılığı yok.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Birde kime göre çok :) Mesela benim gibi düz maaşlı çalışan bi adam için 350 TL çok.. Geçtiğimiz günlerde bi açık arttırmadan satın aldım bu paraya tam jenerik. Daha da almam bu da kalsın bakalım.
Hatar
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
özel sektör
-
-
Ad Soyad
T** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İş yapacak domainse verirdim tabi
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** Y**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Domain ismine bağlı domain ismini vermediğniiz için nasıl bir fiyatı olur tutturmak zor :D
3 kişi bu mesajı beğendi.