Enjection
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
U** Z**
-
-
-
Ticaret
9, (%78)
Arkadaşlar merhaba,
Ben şimdi idarelik youtube de video çekmek istiyorum ama video ortamım karanlık ve mumlu olacak arka planda siyah perde mevcut olacak videoda kendimi göstereceğim ve bütçem başlangıç olarak çok para yatırmamak adına 250 300 tl ben bu fiyatlara gece düzgün video çeken 1 kamera illa ki bulurum diye düşünüyorum ama nasıl bilmiyorum aranızda kameradan alayıpta bu fiyata alabileceğim en iyi özellik taşıyan ürün hangisidir ?
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Developer(Php,Wp Plugin,Vbnet)
-
-
Ad Soyad
İ** T**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Sana en iyi tavsiyem telefonun ile çekmendir çünkü 1000 ₺ Civarında ki bulabileceğin kameralardan daha iyi çekim kalitesi ve ses kalitesi elde edersin.
Php Yazılım Geliştirici [Php Bot , İddaa Tahmin Botu] , Wordpress Eklenti Geliştirici.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
İ** T**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Bu Çekim İçin Telefonun Yeterli Olacaktır , Fakat Işıklandırma İçin Gerekenleri Düşünsen Daha İyi Edersin.
Php Yazılım Geliştirici [Php Bot , İddaa Tahmin Botu] , Wordpress Eklenti Geliştirici.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
İ** T**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Bu Kanalı Biliyorum Bu Adamlar Çok Profesyonel Çok Gizemliler Çok Beğeniyorum Bu Kanalı Bu Adamlar Yaratıcı Ve Profesyonel Dostum Evet Övgüm Bitti :D
Yaparsın Dostum Rahatlıkla Yaparsın Bu Tarz Videolar Sorun Yok Rahat Ol Bir Kaç Deneme Yapman Yeterli.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
İ** T**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Hadi Hayırlısı Dostum Takipteyim.
sineer
Web Hosting
E-Mail Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
İnternet Hizmetleri
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
Bu bütçe ile telefon ile çekmen daha doğru olur ışık ayarı içinde mumlar kuvvetli olsun :)
Makinaya geçtiğinde 50mm bir lens ve canon 200d işii görücektir.