-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / K
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar
Her hafta video yüklediğim bir kanalım var. Yaklaşık 3 ay olmasına rağmen videolarım izlenme almıyor. Kanalımın linkini bırakıyorum inceleyebilirsiniz.
Sizce sorun ne?
https://www.youtube.com/channel/UCF8vLdgu3YudvVco55Ybaug
www.canselkoc.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
serbest meslek
-
-
Ad Soyad
S** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Abone oldum kanalınıza. Konularınız biraz ilginç, ama umarım başarılı olursunuz. Size tavsiyem şudur; Bir youtube kanalında başarı sağlamak sabır ve emek gerektirir. Zamanla yükselirsiniz diye düşünüyorum.
1 kişi bu mesajı beğendi.
egitimm
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
M** Z**
-
-
-
Ticaret
7, (%86)
Bir video diyet hakkında, bir videonuz kitap önerisi, diğer videolarınız paranormal hikaye tarzı sanırım çok karışık ne yapacağına karar verememiş gibisin, bence tek odak noktası olmalı izleyici ya hikaye beklemeli bir sonraki videoyu yada kitap önerisi mesela. Belli bir kitleye ulaştıktan sonra bu istediğin katagoriden devam et kalan kalır sen zaten ilgiyi çekmiş olursun. Başarılar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
E-Ticaret
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kitap ve sırlı olaylar üzerinden devam edebilirsin. İkisi de Youtube'da niche kategoriler. İş yapar. Ama her şeye değil bir şeye odaklanıp o kitleyi çekmelisin. Sonrasında zaten istediğini çekersin akar gider.
xLyra
Göründüğü gibi değil..
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Abone oldum hocam. Etkileşim için birkaç adım ile önerilen videolar arasına çıkabilirsiniz. ÖM atın isterseniz.