Merhabalar, birçok kişi artık bende olan alan adını biliyor. Bunu çok fazla deneyimsizlikle (almış olduğum buzzy scriptinden dolayı kullanıyorum bu kelimeyi) net bir şekilde görmüş oldunuz.
Saklamanın bir anlamı yok. Buzzy scriptine gıcık oldum ve Hayvanlar siteme direk mybb kurmuştum. Sürekli themeforest hesabımı satma çabalarımı da ayrıca görüyorsunuzdur.
Şimdi bu Hayvanlar sitemi bir şekilde büyütmek istiyorum. Birçok pet sitesi sahibi ile daha önceleri reklam çalışmalarında bulundum, onlar da memnun kaldılar bende...
Her ay düzenli olarak Çekiliş yapsam diyorum (pet sitelerinin sponsorluğunda), bu çekilişi de sosyal medya hesabım üzerinden duyursam (gerekirse sponsorlu reklam da çıkarım) sizce yeterli katılımı alabilir miyim?
Örneğin; Başlangıç için 5 kilogram kedi/köpek maması? Veya 10 kilogram kuş yemi, kedi/köpek oyuncakları, kuş kafesleri, köpek kulübesi, kedi evi vs. vs. bu tarz gidersem sanırım sırf çekiliş var diye duranlar olabilir düşüncesindeyim. İlave etmek istediğiniz bir şey varsa mutlaka dinlerim.
Saygı ve Sevgilerimle