rosso
Belkide olabilirdi.
Kimlik Onayı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Kurum Müdürü
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
kopya içerikse o zaman neden haber sitelerine reklam veriyor sonuçta tüm haber siteleri ajanstan alıyor sadece baslık vs düzeltip yayına alıyor bu googleye yakında yandex rakip gelecek bakalım o zaman kafasına göre banlayabiliyor mu?
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Programlama/Yazılım
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Öncelikle şunu diyeyim Kafasına göre iş yapıyor diyenler gerçekten bu işi bilmiyorlar asla durup dururken ban yemezsiniz. Alıntı içerik, uygusuz içerik, site tasarımı, varsa diğer reklamlar, uygunsuz etiketler vs.. daha bir kaç unsur daha var ban yemek için google işini sıkı tutar bazen tolerans tanır fakat her zaman değil bir anda banlanırsın. Demek istediğim siteni her yönüyle ele al. Eğer ki alıntı içerik paylaşıyorsan kaynak belirt ( tam adres linki ile birlikte)
uygunsuz içeriklerin var ise kaldır. Site tasarımına önem ver (görsellik bakımından ve widget vs yerleşimi) sadece adsense reklamı kullan ve konu içeriğine göre etiketlerini gir hit gelsin diye saptırma etiketler girme bu çok önemli
Skype ; eneskaya07
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Türkçe Öğretmeni
-
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Hocam kopya içerikten ban yenilseydi 8 yıldır chip,donanımhaber ve gazete haberlerinden kopyala yapıştır ile konu alan teknoloji sitesi ban yerdi. Google kişiye özel saçma uygulamalarını devam ettiriyor size de bu çarpmış belli ki.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Makina Mühendisi
-
Ad Soyad
Ö** M**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Güney hocam ben ban yediğimde temam bu değildi, ama itiraz başvuru formunu doldurup gönderdiğimde bu temayı kullanıyordum ve tekrar açtılar daha sonra. Bir süre kalsın değiştiririm zaten teşekkürler.
Alıntı içeriklerin tamamını sildim zaten ve itiraz ettim şuan açıldı. Alıntı içerik yok şuan sitede. Etiketlerde de sapıtmadım kesinlikle. Zaten adsense için açtığım bir site de değildi gerçekten insanlara yararlı olabilmek için açtım.