lostyazilim
tr.link

Yüzde 90 özgün içerik sahibi sitem Adsense ban yedi.

24 Mesajlar 4.639 Okunma
lstbozum
tr.link

rosso rosso Belkide olabilirdi. Kimlik Onayı
  • Üyelik 21.06.2012
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Kurum Müdürü
  • Konum Şanlıurfa
  • Ad Soyad M** Ç**
  • Mesajlar 41
  • Beğeniler 1 / 6
  • Ticaret 0, (%0)
kopya içerikse o zaman neden haber sitelerine reklam veriyor sonuçta tüm haber siteleri ajanstan alıyor sadece baslık vs düzeltip yayına alıyor bu googleye yakında yandex rakip gelecek bakalım o zaman kafasına göre banlayabiliyor mu?

wmaraci
reklam

EnesKaya EnesKaya Programlama/Yazılım Kullanıcı
  • Üyelik 12.08.2011
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Programlama/Yazılım
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad E** K**
  • Mesajlar 423
  • Beğeniler 34 / 75
  • Ticaret 0, (%0)
Öncelikle şunu diyeyim Kafasına göre iş yapıyor diyenler gerçekten bu işi bilmiyorlar asla durup dururken ban yemezsiniz. Alıntı içerik, uygusuz içerik, site tasarımı, varsa diğer reklamlar, uygunsuz etiketler vs.. daha bir kaç unsur daha var ban yemek için google işini sıkı tutar bazen tolerans tanır fakat her zaman değil bir anda banlanırsın. Demek istediğim siteni her yönüyle ele al. Eğer ki alıntı içerik paylaşıyorsan kaynak belirt ( tam adres linki ile birlikte)
uygunsuz içeriklerin var ise kaldır. Site tasarımına önem ver (görsellik bakımından ve widget vs yerleşimi) sadece adsense reklamı kullan ve konu içeriğine göre etiketlerini gir hit gelsin diye saptırma etiketler girme bu çok önemli

Skype ; eneskaya07

exorcist26 exorcist26 Türkçe Öğretmeni Kullanıcı
  • Üyelik 16.09.2011
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Türkçe Öğretmeni
  • Konum Van
  • Ad Soyad E** B**
  • Mesajlar 388
  • Beğeniler 37 / 78
  • Ticaret 25, (%100)
Hocam kopya içerikten ban yenilseydi 8 yıldır chip,donanımhaber ve gazete haberlerinden kopyala yapıştır ile konu alan teknoloji sitesi ban yerdi. Google kişiye özel saçma uygulamalarını devam ettiriyor size de bu çarpmış belli ki.

ozgr11 ozgr11 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.05.2012
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Makina Mühendisi
  • Mesajlar 156
  • Beğeniler 3 / 10
  • Ticaret 4, (%100)
Güney hocam ben ban yediğimde temam bu değildi, ama itiraz başvuru formunu doldurup gönderdiğimde bu temayı kullanıyordum ve tekrar açtılar daha sonra. Bir süre kalsın değiştiririm zaten teşekkürler.

Alıntı içeriklerin tamamını sildim zaten ve itiraz ettim şuan açıldı. Alıntı içerik yok şuan sitede. Etiketlerde de sapıtmadım kesinlikle. Zaten adsense için açtığım bir site de değildi gerçekten insanlara yararlı olabilmek için açtım.

wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al