-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
teknisyen
-
-
Ad Soyad
M** L**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ordakı fıyatlar turkıye fıyatlarından fazla bı albenısı kalmadı artık
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
teknisyen
-
-
Ad Soyad
M** L**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ordakı urunlerde turkıye fıyatıyla hemen hemen aynı aralarında 5 tl farkedıyor bı anlamı kalmadı pek o sıtenın
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Toptan ucuza diye bir şey yok kardeşim. Ben bilgisayar işi ile uğraştım büyük bir zaman. Vergi levham hala açık ama dükkanı kapattım. Bir çok yerde bayiliğim vardı. Bayikanalı, Bayinet, Oksid vs.vs. Adamlardan alış fiyatım ile satış fiyatım arasında neredeyse fark yoktu. ürün bazlı rakam değişiyor tabi ama ben 10 usd ye aldığım bir ürünü 15 e nasıl satıcam. piyasada 11 usd :) laptop vs pahalı ürünlerde 30 50 usd farkediyor bazen.
Kısacası bu sektör bence battı. Büyükler oynuyor. Ya kaçak getireceksin, ya direk ithalat yapacaksın, yada çakma ürünü satacaksın. bakınız replikacılar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sen tahtakaleye git orada yüz yüze çok adam bulursun. Çinden kaçak mal getirenler hep orada. Yada çakma mal getirenler. Ucuza ancak oradan bulursun. Ama yüz yüze
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
teknisyen
-
-
Ad Soyad
M** L**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
haklısınız sahıbınden falan goruyorum adam power bank satıyor sıfırı 200 küsür diyelım adam 100 tl satıyor bu adam nerden tedarik ediyor kaçtan alıyor da satıyor ucuz aldıgı bıryer vardır ıllakı o yuzden arayış içindeyim
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
tekniker
-
-
Ad Soyad
N** N**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
30 tlye 10 tane 32 gb hafıza kartı almıştım. istanbula geldi, 4 ayda teslim alamadım. Firma baştan kabul etmedi ama çok fazla şikayetten sonra güya ücretini ödeyeceklerini söylediler.
Benim 30tlye satn aldığım hafıza kartı fiyatı 25 tlye düşmüş. ben zamanımı paramı ve sağlığımı harcadım.
elektronik ürün piyasası, bazen aliexpress fiyatı veya daha ucuza aynı ürün türkiyede zaten bulunuyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
teknisyen
-
-
Ad Soyad
M** L**
-