-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
arkadaşlar merhaba aklımda bir proje var instagramdaki butikler olsun ister büyük markalar olsun hergün yüzlerce çekiliş yapılıyor bu çekilişleri toplayan bir site nasıl olurdu ? biraz bakındım bulamadım.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Valla harika fikir. Affiliate marketing olayı da olabilir. Yani senin yönlendirdiğin müşterilerden komisyon alabilirsin. Ama o kadar fazla butik var ki.. hangi birine ulaşacaksın, nasıl ulaşacaksın zor bi iş doğrusu
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Tek tek eklemesi sıkıntı işte orası düşündürüyor
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
ARGE
-
-
Ad Soyad
F** Ç**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Yine büyük sermaye gerektiren bir proje daha. Uzun vadede sürekli olarak her alana reklam verip başarılı olabilirsiniz.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
52 / E
-
Meslek
Street Engineer
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bu kampanyaları toplamak için öncelikle bu firmalarla kurumsal olarak görüşmek gerekir. Zira ummadığın zamanda çıkıp "sen bizim markaları nasıl kullanır ve ticari çıkar sağlarsın" demesinler, ciddi tazminatlara mahkum edilebilirsin. Güzel bir yazılım ile işletmenizi ve sitenizi tanıtın "Biraz firma anlaşması yapın ve şu şu firmalar kampanyalarını duyurmak için bizimle işbirliği yapıyor" deyin. Hatta onlar adına bu sosyal medyalardaki tüm reklam tanıtım işlerini üstlenmeyi talep edin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Markalardan habersiz reklamlarını alamayız tabii ki onların izni dahilinde olur ancak bahsettiğiniz üzere reklam vermeler vs çok bütçeyi aşıyor inanılmaz rakamlar çıkıyor
BHA
bhamedya.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Aşçı, Makale Yazarı
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Aslında tek tek eklemenize gerek yok önemli olan doğru reklam yolları ile doğru kitleye ulaşabilmek. Doğru kitleye ulaştıktan sonra çekiliş yapcak butik daha önceden tarafınıza ulaşarak bilgisini verecek hatta kendisi bile ekleyebilecek duruma getirebilirsiniz
-
-
Yaş/Cinsiyet
52 / E
-
Meslek
Street Engineer
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Siz esasen size gelen reklamlardan kazanç düşünüyorsunuz, benim önerdiğim ise kurumsal reklamcılığa da başlayabilirsiniz. Bağları güçlendirir.
Google arama motoru olarak çıktı, chrome browser geliştirdi, Adsense ve Adwords geliştirip köşeyi döndü. Uzaya gözünü dikti... 😂
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Gelir modeli sizce nasıl olabilir ben şöyle düşündüm öne çıkaran çekilişler olucak bu şekilde reklam yapmış olucak em üst sıralarda çıkarak sahibinden.comdaki anasayfa ilanları gibi