lostyazilim
tr.link

Yatırımlar.net | Güncel Yatırım Tavsiyeleri

3 Mesajlar 537 Okunma
acebozum
tr.link

ALSWEB ALSWEB WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 04.01.2018
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 140
  • Beğeniler 29 / 28
  • Ticaret 3, (%100)
Hepinize Merhaba Değerli WmAracı Üyeleri.
Bugün uzun zamandır üzerinde çalıştığım sitemi sizlerle paylaşmak ve görüşlerinizi , eleştirilerinizi almak istiyorum.

Özellikle eleştirleriniz sayesinde birçok yanlışı düzeltebileceğime inanıyorum.Sitemiz genel olarak Yatırım Tavsiyeleri ve Girişimcilik üzerine yayınlarda bulunmakla birlikte son zamanda güncel finans haberlerine de yer vermeye başladık.

Site: https://www.yatirimlar.net/

İyi Forumlar

googleasistan

marik marik Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 16.05.2017
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 32
  • Beğeniler 2 / 2
  • Ticaret 1, (%0)
Selamlar mobilde olduğum için tam inceleyemedim pc başında daha detaylı bakarım onun dışında sayfanın ziyaretçi sayısı nasıl ona göre üzerinde çalıştığım projeyi bitirdikten sonra yatırım ile ilgili reklam vermek isterim

ALSWEB ALSWEB WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 04.01.2018
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 140
  • Beğeniler 29 / 28
  • Ticaret 3, (%100)

marik adlı üyeden alıntı

Selamlar mobilde olduğum için tam inceleyemedim pc başında daha detaylı bakarım onun dışında sayfanın ziyaretçi sayısı nasıl ona göre üzerinde çalıştığım projeyi bitirdikten sonra yatırım ile ilgili reklam vermek isterim

Finans sektörü biraz sıkıntılı biliyorsunuz şuanda haftalık 100 hitimiz var ancak gün geçtikçe artıyor.Günde 2-4 özgün makale girişi ve sosyal medya etkin şekilde kullanılıyor.Reklamla ilgili görüşmek isterim.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al