YasirUS
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba, Note 4 cihazımın ekranı kırıldı ve içindeki verilere erişmeye çalışıyorum. Ekrana görüntü gelmiyor ve dokunmatik de çalışmıyor fakat telefonu açtığımda sesler geliyor. Dün de Dr. Fone adında bir program ile recovery mode üzerinden bir işlem yaptım. Program hep %90 kısmında hata verdi. Bugun ise sebebini anlamadığım bir şekilde telefon açıldığında vs. ses vermeyi kesti. Bilgisayara bağladığımda bağlandığı için bilgisayardan ses geliyor fakat cihazlar kısmında gözükmüyor. Bu verileri kurtarmanın bir yolu var mı?
Anladığım kadarı ile program root ile çalışıyormuş ve %90 da hata verdiği için brick olmuş. Telefonun ekranı da yok. Bunu kurtarmamın bir yolu var mı? En azından hdmi vs. bağlanarak yapılabilir mi?
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam iyi akşamlar veriyi kurtarmanız brickten sonrasında zor diye biliyorum. Çünkü aynı sorunu yaşadım ve çözüm bulamadım. GM Discovery telefonumda yaşamıştım. Çözümü başka bir rom atarak sıfırlama ile geçirebildim.
UcakSavar
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
13, (%92)
Dr. Fone gibi yazilimlari asla kullanma samsung j7 prime 32 gb duos versiyonlu cep telefonunda denedim, telefona sifre koydu Uzak durun
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
YasirUS smart switch adlı bir program var PC ve android sürümleri mevcut PC ye yükleyerek USB ile bağlantı yapıp verilerini alabilirsin a dan z ye herşeye ulaşım sağlasın deneyin isterseniz.
Bir İnsanın Hayatı İyi Bir Eğitimle Tamamen Değişebilir.
ultima
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Bilgisayar Programcısı
-
-
Ad Soyad
S** O**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Benim bildiğim en etkili program EaseUs. Full sürümünde dene her şeyi geri getirir.