Pinterest Odaklı İngilizce ve Almanca Site Kurulumu
Pinterest üzerinden hit çekerek kazanç sağlayan birçok arkadaşımız oldu. Hatta piyasada bununla ilgili birçok eğitim de var.
Sağladığım hizmette Pinterest odaklı sitenizi oluşturuyorum ve elinizi sürmeden kazanç sağlayabileceğiniz bir sektöre adım atmanızı sağlıyorum. Sistem tamamen otomatik işlemektedir ve herhangi bir ücretli eklenti alımına da gerek yoktur.
Neler Yapıyorum?
Sektör Seçimi
Wordpress Kurulumu
Tema Kurulumu ve Ayarları
SSL Kurulumu
Gerekli Eklentilerin Kurulması ve Ayarların Yapılması
SEO Ayarları
Temada Gerekli Dil Değişiklikleri
Güncelleme Sonrası Adsenselerde Sitenin Onaylatılması
Pinterest Hesabının Açılması ve Etkileşimin Artması İçin Gerekli Ayarların Yapılması
Domain ve Hosting alımının en uygun şekilde yapılmasında da yardımcı olacağım.
Ücretli Alınması Gerekenler
Domain
Hosting (Hosting hesabınız varsa gerek olmayabilir)
Ne Kadar Kazanabilirsiniz?
Kendim için açtığım sitelerde ilk ay tıklanma çok nadiren geldi. Siteler 2. aydan itibaren günlük 2-3 lira civarında gelir elde etmeye başladı. 3 ve 4. aylarda bu miktar 10+ liralara çıktı, 5-10 TL arasında seyrettiği de oldu.
Bu sektörde para kazanmanın birazda şansa bağlı olduğu gerçektir. Pinterest fenomenlerinin birinin pininizi kaydetmesi sonucu günlük 100+ lira (Birkaç günlük) bile aldığınız olabilir. Ama her türlü durumda 3-4 aylık süreçte ödediğiniz ücreti çıkarabileceksiniz.
Riskleri Var mı?
Adsense bakımından bir riski bulunmamaktadır. Şimdiye kadar hiçbir sorun yaşamadım. Ama değişen Google Politikaları nedeniyle bir garanti vermek de imkansızdır.
Açtığım sitelerde çok nadiren de olsa Google index silinmesi yaşadım. Fakat bu bizim için önemli değil. Hitimizi zaten Pinterest üzerinden çekeceğiz.
Ben hiç yaşamasamda Pinterest hesabının banlanması bu sektörde site açanların başına gelmektedir. Pinterest hesabı banlandığında yeni bir hesap açarak devam edilmesi gerekmektedir. Benim hesaplarım banlanmadığı için uyguladığım taktiği de anlatacağım.
Ücret Nedir?
125 TL
Domain ve hosting ücretini de alıcı ödemektedir.
Site kurulduktan sonra herşey otomatik olarak devam etmektedir. Kullanıcının herhangi bir işlem yapmasına kesinlikle gerek kalmamaktadır.
Ödeme Yöntemleri
Enpara, Papara, İş Bankası, Vakıfbank, Halkbank
İletişim
Pm
WhatsApp: 0542 625 6855