-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bütün foruma merhaba, küçük bir dükkanimiz var onun için birer eticaret sitesi açmak istiyorum, kurulumu kendim yapacağım, fazla ürün olmayacak (sadece 20-30 ürün olacak) kredi kartı entegre etmeyecegim kapıda ödeme almak istiyorum ve aylık 200-300tl internet satışı veya müşterilerin dükkandaki ürünlere bakmasi bile yeterli benim için. Bu yüzden masrafı az ve uğraştirmayacak bir şey arıyorum.
Wix ve woocommerce arasında kaldim. Wix bana daha kolay geliyor, temaları da şahane. Aylık ücreti ise 35tl
Woocommerce forumlarda vs. Daha çok önerilmis, kaba taslak bir hesap yaptığım da hosting alan adı ssl derken 200tl bir ücreti olucak diye hesapladım ama ücretsiz guzel temalar varmi bilmiyorum premium temalarda dolar kurundan biraz pahali geldi.
Beni fazla uğraştirmadan işimi görecek ve az masraflı hangi platformu secmeliyim sizce?
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
İ** Ş**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Wix alacağınıza tr.gg alın bin kat daha hayırlı. Şunu söyleyeyim daha şimdiye kadar Wix kullanıp satış yapmış bir site ile karşılaşmadım.
Böyle bir forumda Wix kullanmanız çok yanlış çünkü WordPress veya tüm konularda bilgiliyiz.
Konu açarsanız her şeyde yardımcı oluruz. Hiç olmadı bana pm atın size anahtar teslim site ayarlayayım :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
Herkez hata yapabilir, pardon herkes. | ibocum.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Grafik Tasarım ve Web Designer
-
-
Ad Soyad
T** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
edrill Merhabalar hoş geldin. Wix genelde insanı kanser edebilir. Pek bir olayı yok, otobüs kiralıyorsun. Wordpress'de otobüsü kendin alıp dizayn ediyorsun. Wix'i düşünme bile bence. Hem tema ayarlamaları hem sistemleri olarak woocommerce daha öndedir.
https://themeforest.net/user/oceanthemes
https://www.templatemonster.com/authors/tahakuzgun/
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Öncelikle cevaplarınız için teşekkür ederim.
Ancak woocommerce için bedava, istediğim gibi düzenleyebilecegim güzel bir tema bulamadım acaba önerebileceginiz temalar var mı?