SMHMedya
◕‿◕ Tasarım Uzmanı ◕‿◕
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Grafik Tasarım Ajansı
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
O kadar Saçma Kuralları Bulunan webmaster siteleri varki türkiyenin en büyük siteleri dahil kimseye ticaret yaptırmıyorlar belli başlı kişiler önceden referans kasıp şimdi saçma sapan kural koyarak yeni üye olup kazanmak isteyenlerin önüne geçmiş oluyorlar satış yapmadan bir konuya dahil olamıyorsunuz satış yapmak istesen adama referans kasmış sana mı gelsin ona mı yaptırsın. wmaracına dua edin
3 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Makine Mühendisi
-
-
Ad Soyad
İ** K**
-
-
-
Ticaret
36, (%100)
Cok sukur burada, diger forumda, bionlukta, godaddy de ve birkac platformda daha satis yapabiliyorum hepsinin kendine gore kurallari var ve sikinti yasamiyorum. Siz ne sorun yasadiniz ki hocam anlam veremedim?
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
C** G**
-
-
-
Ticaret
139, (%100)
işinizde iyiseniz ve işinizi temiz yapıyorsanız 1000 tane de referansı olsa müşteri size gelecektir. En kötü ihtimalle çalışma denemek amacıyla sizi seçenler olacaktır. Ben bu siteye üye olduğumda en iyi rakibin 70 80 referansı vardı ne oldu peki? şu an iş yetiştiremiyorum. İnsanlar sonuca bakar görünene değil. Geleni göndermezseniz kalıcı müşterileriniz de çok olur. Bu her yerde böyledir
2 kişi bu mesajı beğendi.
Kuaza
paylaşımcı ol ;)
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Coder
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
bende r20 u birakip buraya geldim, ergenlerin moderatorluk yaptigi bir yer uzun yillardir oyle, artik adini bile anmiyorum ;)
https://sorucevap.com #sorucevap
davison
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
cafe çalışanı
-
-
Ad Soyad
D** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
muhtemelen bu mesajım hemen silinecek bi konu açmıştım aklı başında olmayan biri dalga geçercesine aynı konuyu açıp akılalmaz şeyler yazdı örnek iş karşılığı devlet alacakmış yani sizin sitenize yorum yapacak sizde ona türkiye cumhuriyetini vererek ödeme yapacaksınız haliyle şikayet ettim ama moderatör arkadaşlar benim konumuda sildi kökünden olayı hallettiler
bir başka arkadaşın üyeliğini farklı ipden girdi diye bloke etmişler açmak içinde bolca evrak istenmiş yani burdada işler çok iyi değil umarım en kısa zamanda eksikler en aza iner tabi her önüne gelenide mod yapmamalılar farklı bi forumda modu bir konuda uyarıyorsunuz burda yanlışlık var diye yönetime hakaretten banlıyor böyle şeyler olmamalı
1 kişi bu mesajı beğendi.
Escalous
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
(.*?)
-
-
Ad Soyad
A** Ş**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Her sabah uyanır uyanmaz wmaraci için dua ediyorum. Tabi gece yatarken de eksik etmiyorum. Sizde yapın.
4 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Wordpress
-
-
Ad Soyad
Ç** U**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
kusura bakmayın ama bu forumda premium üyeliğin olmadığı için konu güncelleyemiyorsun mesaj atıyorsun mesaj gidiyor ama konu güncellenmiyor insanlar en azından orda yaptığı işten oluşturduğu referans ile önümüze geçiyor burada parayla geçiliyor :)
hayatımda gördüğüm en saçma olaylardan bir tanesidir...
Zeus
Güç gizden gelir.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
42, (%95)
Vazgecemiyorum wmaracından. Günde en az 2 defa uğrarim benim icin burasi sosyal medya.
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Herkes gelir elde etmek için bir şeyler yapıyor. Paylaşım falan eskidendi. Bir şey bilmeyen birisi konu açtığı zaman en ince detayına kadar yardımlaşılırdı :) Şimdi bir soru sor 1 sene bekle konuya girip de kimse bir şey yazmaz. Herkes para peşinde. Parasız kimseye en ufak bir iş yaptıramazsın.
BUrası veya diğer siteler farketmiyor. Herhangi bir ücret almadan kimse iş yaptırmıyor. Buranın yöntemi bu şekilde, başkasının ki başka bir şekilde. Sen şimdi oraya alışmışsındır buradakini yadırgıyorsun. Bana da saçma geliyor ama birilerine mantıklı gelmiş yapmışlar :)