lostyazilim
tr.link

Yatıp Kalkın WMaracına dua edin

14 Mesajlar 2.544 Okunma
acebozum
tr.link

SMHMedya SMHMedya ◕‿◕ Tasarım Uzmanı ◕‿◕ Kullanıcı
  • Üyelik 21.03.2016
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Grafik Tasarım Ajansı
  • Konum Amasya
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 327
  • Beğeniler 32 / 50
  • Ticaret 23, (%100)
O kadar Saçma Kuralları Bulunan webmaster siteleri varki türkiyenin en büyük siteleri dahil kimseye ticaret yaptırmıyorlar belli başlı kişiler önceden referans kasıp şimdi saçma sapan kural koyarak yeni üye olup kazanmak isteyenlerin önüne geçmiş oluyorlar satış yapmadan bir konuya dahil olamıyorsunuz satış yapmak istesen adama referans kasmış sana mı gelsin ona mı yaptırsın. wmaracına dua edin
theredor fbyazilim Kuaza

kişi bu mesajı beğendi.

elektronikssl
webimgo

daniel1336 daniel1336 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.02.2017
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Makine Mühendisi
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad İ** K**
  • Mesajlar 1337
  • Beğeniler 587 / 525
  • Ticaret 36, (%100)
Cok sukur burada, diger forumda, bionlukta, godaddy de ve birkac platformda daha satis yapabiliyorum hepsinin kendine gore kurallari var ve sikinti yasamiyorum. Siz ne sorun yasadiniz ki hocam anlam veremedim?

Backlinkcigeldi Backlinkcigeldi Homo sapiens sapiens... Kullanıcı
  • Üyelik 19.06.2017
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad C** G**
  • Mesajlar 3334
  • Beğeniler 179 / 2222
  • Ticaret 139, (%100)
işinizde iyiseniz ve işinizi temiz yapıyorsanız 1000 tane de referansı olsa müşteri size gelecektir. En kötü ihtimalle çalışma denemek amacıyla sizi seçenler olacaktır. Ben bu siteye üye olduğumda en iyi rakibin 70 80 referansı vardı ne oldu peki? şu an iş yetiştiremiyorum. İnsanlar sonuca bakar görünene değil. Geleni göndermezseniz kalıcı müşterileriniz de çok olur. Bu her yerde böyledir
Mad fbyazilim

kişi bu mesajı beğendi.

Kuaza Kuaza paylaşımcı ol ;) Kullanıcı
  • Üyelik 08.10.2018
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Coder
  • Konum Belçika
  • Ad Soyad S** K**
  • Mesajlar 296
  • Beğeniler 99 / 98
  • Ticaret 5, (%100)
bende r20 u birakip buraya geldim, ergenlerin moderatorluk yaptigi bir yer uzun yillardir oyle, artik adini bile anmiyorum ;)

https://sorucevap.com #sorucevap
wmaraci
wmaraci

davison davison Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 15.11.2015
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek cafe çalışanı
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad D** U**
  • Mesajlar 220
  • Beğeniler 58 / 45
  • Ticaret 0, (%0)
muhtemelen bu mesajım hemen silinecek bi konu açmıştım aklı başında olmayan biri dalga geçercesine aynı konuyu açıp akılalmaz şeyler yazdı örnek iş karşılığı devlet alacakmış yani sizin sitenize yorum yapacak sizde ona türkiye cumhuriyetini vererek ödeme yapacaksınız haliyle şikayet ettim ama moderatör arkadaşlar benim konumuda sildi kökünden olayı hallettiler
bir başka arkadaşın üyeliğini farklı ipden girdi diye bloke etmişler açmak içinde bolca evrak istenmiş yani burdada işler çok iyi değil umarım en kısa zamanda eksikler en aza iner tabi her önüne gelenide mod yapmamalılar farklı bi forumda modu bir konuda uyarıyorsunuz burda yanlışlık var diye yönetime hakaretten banlıyor böyle şeyler olmamalı
Kuaza

kişi bu mesajı beğendi.

Escalous Escalous Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 09.08.2018
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek (.*?)
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad A** Ş**
  • Mesajlar 1392
  • Beğeniler 421 / 799
  • Ticaret 4, (%100)
Her sabah uyanır uyanmaz wmaraci için dua ediyorum. Tabi gece yatarken de eksik etmiyorum. Sizde yapın.
Mad xsafa mrtrclb

kişi bu mesajı beğendi.

fbyazilim fbyazilim Selam. Kullanıcı
  • Üyelik 28.06.2018
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek İnternet ve Yazılım Uzmanı
  • Konum Elazığ
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 668
  • Beğeniler 216 / 244
  • Ticaret 27, (%96)
Dua dan ziyade teşekkür ederiz böyle bir forum sundukları için admin teşekkürler :)
TheLacivert

kişi bu mesajı beğendi.

asonons asonons WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 27.05.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Wordpress
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad Ç** U**
  • Mesajlar 500
  • Beğeniler 211 / 210
  • Ticaret 11, (%100)
kusura bakmayın ama bu forumda premium üyeliğin olmadığı için konu güncelleyemiyorsun mesaj atıyorsun mesaj gidiyor ama konu güncellenmiyor insanlar en azından orda yaptığı işten oluşturduğu referans ile önümüze geçiyor burada parayla geçiliyor :)
hayatımda gördüğüm en saçma olaylardan bir tanesidir...
impjix turkeyLegend Kuaza

kişi bu mesajı beğendi.

Zeus Zeus Güç gizden gelir. Kullanıcı
  • Üyelik 23.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Serbest
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad M** S**
  • Mesajlar 670
  • Beğeniler 154 / 157
  • Ticaret 42, (%95)
Vazgecemiyorum wmaracından. Günde en az 2 defa uğrarim benim icin burasi sosyal medya.

ersingo ersingo WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 07.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 46 / E
  • Meslek serbest
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** G**
  • Mesajlar 227
  • Beğeniler 53 / 66
  • Ticaret 0, (%0)
Herkes gelir elde etmek için bir şeyler yapıyor. Paylaşım falan eskidendi. Bir şey bilmeyen birisi konu açtığı zaman en ince detayına kadar yardımlaşılırdı :) Şimdi bir soru sor 1 sene bekle konuya girip de kimse bir şey yazmaz. Herkes para peşinde. Parasız kimseye en ufak bir iş yaptıramazsın.

BUrası veya diğer siteler farketmiyor. Herhangi bir ücret almadan kimse iş yaptırmıyor. Buranın yöntemi bu şekilde, başkasının ki başka bir şekilde. Sen şimdi oraya alışmışsındır buradakini yadırgıyorsun. Bana da saçma geliyor ama birilerine mantıklı gelmiş yapmışlar :)
impjix Mosoko MobilOdemeAlinir

kişi bu mesajı beğendi.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al