-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
web master
-
-
Ad Soyad
C** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Selam arkadaşlar malum adsensenin Türk sitelerinden bize vermiş olduğu gelir çok düşük. Bazı arkadaşlarımız 10 adet siteyi tek bir adsense hesabında kullanarak aylık tatmin edebilecek kadar bir şeyler kazanıyor.
Benim sormuş şu bir editör veya site sahibi en fazla kaç tane siteyi idare edebilir. Başlangıçta en az 70 makale ile yayına giren site Haftada bir kez güncellenerek devam edecek olsa bunun getirisi olur mu? yada her bir site için ayrı bir editör ile anlaşılsa bunun maliyeti altından kalkmak mümkün olur mu?
webisyo
Merhaba, ben Ali :)
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Bilgisayar
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Bir sürü site açmanıza gerek yok. En iyi olacağını düşündüğünüz tek bir siteye yatırım yapmanızı, yoğunlaşmanızı öneririm. Son olarak tek kazanç yolunun Adsense olduğunu düşünmeyin.
Adameksik.com | Halı Saha Oyuncu Bulma Sitesi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / K
-
Meslek
Tarih Öğretmeni
-
-
Ad Soyad
Ö** B**
-
-
-
Ticaret
45, (%98)
Şuanda 17 siteyi yönetiyorum.
Sağlık, finans, teknoloji, vergi borçları, haber, e-ticaret, yemek tarifleri, biyografi vs.vs
Hepsine ayrı ayrı emek veriliyor. Lakin tavsiyemdir tek bir editörle çalışmanız sizin açınızdan daha iyi olacaktır. Ayrı ayrı kişilerle muhatap olmak yerine tek bir muhatabınız olur.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
web master
-
-
Ad Soyad
C** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
17 site ile ne kadar zamandır çalışıyorsunuz. gelir olarak aylık ortalama ne kadar bir getiri var diye sorsam ayıp eder miyim acaba
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / K
-
Meslek
Serbest Yazar
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
İçerik yazarlığı yaparak geçinen yüzlerce insan var. Ama önemli olan nitelik, 10 adet kuytu köşe siteniz olacağına 1 adet köşe başı siteniz olsun. ☺
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
PHP Geliştiricisi
-
-
Ad Soyad
G** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Şubat başında projemi başlatıyorum. Aynı sektörde 3 4 adet olmak üzere toplamda 20 25 arası sektörde siteler açacağım. Tek bir anda hepsine yetişemeyeceğim için planlama yaptım.
Yaptıklarım
içerik havuzu oluşturmaya başladım. Daha ortada siteye dair hiç bir şey yokken içerikleri yazmaya başladım.
Seçtiğim sektörler sürekli güncellenmesi gereken sektörler değil.
Örneğin diş ağrısı konusu. Bu konu ile ilgili yazılaca 30 35 civarı yazı vardır. Sonrasında haftada 1 2 tane diş sağlığı vs ile ilgili bilgiler listeler olacak şekilde ilerleyeceğim.
Bunların dışında 2 ya da 3 tane site sürekli ilgilenebileceğim siteler olacak.
Bakalım ne kadar uğraşabileceğiz ne kadar getirecek merak ediyoruz.
Açıkçası site başı 4 5 TL bırakacak şekilde olsa 30 40 civarı site olsa sürekli ilgi gerektirmeyen günlük 100 120 lira arası bir para ediyor aylıkta tatmin edici bir rakam bence.
Tabii süreç neler gösterecek göreceğiz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Bilgi İşlem
-
-
Ad Soyad
U** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Benim şuan 3 projem var. 2 si ortak devam ediyor birisi de benim. İçerik üretmek sorun olur diye düşünüyorum çok sayıda siteye.