-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bence bi otelde sürekli misafir sorunlarıyla ilgilenebileceginiz bir yerde çalışmaya çalışın hem para kazanır onunlada yurt dışı işlerinizi halledersiniz hem de pratiğiniz olur
.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
H** U**
-
-
-
Ticaret
19, (%95)
İngilizcem tam olarak şu durumda :)
Yabancı sitelerle çok işim oldu onlara ne anlatmak istediğimi önce translate.google.com üzerinden türkçe yazıp çeviriyorum aa aslında biliyormuşum ben diyorum, sonra translate in yaptığı yanlışları düzeltiyorum. Genelde de doğru yazdığımı düşünüyorum , ingilizce bir cümleyi okuduğumda az çok ne demek istediğini anlıyorum ama birisi sesli olarak ingilizce konuştuğunda anlamıyorum.
- Translate kullanmasam az çok söylemek istediğimi yazı ile anlatırım + anlarım.
- Konuşmaya gelince, daha önce ingilizce konuşan birisi ile görüştük whatsapp'dan gayet iyi konuşmama rağmen yan yana gelince konuşamadığımı fark ettim.
1 kişi bu mesajı beğendi.
bQnyy
I am what i am.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Çevirmen ve Webmaster
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Riske gerek yok
Kurumsal ve bireysel İngilizce çeviri ve makale işleriniz uygun fiyata yapılır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
işçi
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Konu başlığına cevap veriyorum kursa gidiyorum American LİFE
yurt dışı planım var ve yaptığım spordan da milli sporcu olacağım yurt dışı müsabakalarında zoruluk çekmek istemiyorum
1 kişi bu mesajı beğendi.
www.gunceltarifler.com
ulas
C# & ASP.NET
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Full Stack Developer
-
-
Ad Soyad
U** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Her türlü cihazı, siteyi veya uygulamayı mümkün olduğu kadar İngilizce kullanıyorum, okuma açısından kendimi geliştirmek istediğim için kendimi bu şekilde İngilizce'ye maruz bırakıyorum. Buna ek olarak çeşitli derslerle ilgileniyordum bi aralar, maalesef 3-4 aydır çalışmıyorum.
technovenue.com