-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
B** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İlk defa söyleyen sensin kardeşim hakikaten çok iyi oldu çok sağolasın kardeşim.
Vecent
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşın biraz geri düşünmüş. orjinal batarya olduğu sürece bir sorun olmaz powerbank ile gezmek pil stabilize durumunu bozar 1-2 ay sonra daha hızlı şarj bitmesine sebep olur
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
B** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
appleda değiştiricem büyük ihtimal
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenciyim
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Garantisi varsa ve İstanbul'daki Apple Store'a gitme fırsatınız varsa mutlaka randevu alıp teknik servis için gidin. Benim bataryası sorunlu 6s'im vardı. Bir dönem bazı 6s'lerde fabrika çıkışı sorunlu batarya kullanıldığı fark edilmişti. Gittiğimde hiç uğraştırmadan cihaz değişimi yapmışlardı. Ben yalnızca batarya değişimi yapsalar yeter diye düşünüyordum. Cihaz hakkında birkaç soru sorup bir tablete bağladılar. Bataryası uyarı veriyor zaten dediler, ne olacak şimdi dediğimde bilgi geçtim arkadaş içeriden yeni cihaz getirecek dedi. Yarım saat içerisinde yeni cihazımı alarak çıkmıştım.
Ama son zamanlarda döviz kurunun yükselmesi ve Apple'daki ekonomik sıkıntılardan dolayı çok daha düşük miktarda cihaz değişimi yapıyorlarmış sanırım. Yine de Apple Store'a giderek garanti hizmetlerinden yararlanın derim. Bakarsınız değişim yapılır.
Kolaylıkla sorunu halletmeniz dileğiyle :)
www.batuhankilinc.com Kişisel blogum
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
B** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Çok sağolun arkadaşlar ilginize ve bilginize.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
işsiz
-
-
Ad Soyad
H** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Batarya kalibasyonu diye bir şey vardı sanırım bir süre daha dayanıklı oluyordu şarj.
imzam yok
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
B** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hiç duymadım valla hocam.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
Ş** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bende iphone 7 kullanıcısıyım garantim bitti maalesef. Sene sonuna kadar apple yetkili servisleri 200 liraya değişim yapıyordu fakat kaçırdım. Şuan 319 tl'ye değişim yapıyorlar. Cevap verilmiş ama konuyu okuyan arkadaşlara bilgi vermiş olayım :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
web hosting
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
garantisi varsa servisten randevu alın gidin ücretsiz değiştirin derim bende iphone 7 kullanıyorum kendim hata yaptım tlf alt kısmına hava tuttum mikrofon bozuldu yolladım servise sıfır cihaz yolladılar demem oki tlf sakın çakma batarya takma elinde kalır yazık olur dilerseniz iletişim kurun yardımcı olayım size
Medyahost İnternet Hizmetleri satis@medyahost.com.tr Web Adresimiz : https://medyahost.com.tr