-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
şu an işsiz
-
-
Ad Soyad
G** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar bugün yada 1 yıl önce hiç farketmez google trends e girip baktığınızda heryeri hürriyet milliyet sözcü onedio radikal sporx tarzı başı çeken haber siteleri çıkıyor.güncel bi konuda örneğin ''kanli ay tutulmasi nedir'' sorgusunda ilk 2 sayfa gazetelerin haber sitelerine ayrılmış durumda. Bugün google da arama yapıyorsunuz ve ot da yazsanız botta yazsanız aklınıza ne gelirse en az ilk 5 6 sıra fix haber sitelerinde. Google bu haber siteleri için normal aramalarda sıralanmaması şeklinde bi çare bulamazsa kimse uğraşmasın haber sitelerinden kimseye kalmayacak listeler 1. sayfalar yetti canıma tak etti ennn alakasız en saçma güncel olsun yada olmasın her kelimede her konuda ilk sayfayı haber sitelerinde görmekten dolayı artık yıldım.Bu durumu yaşayan ben miyim sadece ?
2 kişi bu mesajı beğendi.
Escalous
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
(.*?)
-
-
Ad Soyad
A** Ş**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Otorite meselesi.. adamlar calsada cirpsada otoriter site olduklarından dolayı, News kayıtları olduklarından dolayı Google gözünde onların paylaştıkları en iyisi..
egitimm
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
M** Z**
-
-
-
Ticaret
7, (%86)
Söylediklerine kesinlikle katılıyorum, adamlar istisnasız ölümden doğuma tüm konular tüm sektörler hakkında a'dan z'ye saçmada olsa birşeyler paylaşmış ki çoğu haber o kadar saçma ve kendini tekrarlayan cümleler ki tahammül edip okuyamıyorum bazen
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Çalma çırpma dönemi yine geldi o zaman. Baksanıza kopya içeriklerle ilk sayfada millet.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
şu an işsiz
-
-
Ad Soyad
G** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kopya içerikle webmasterler bloggerlar gelsin küçük orta ölçekli siteler gelsin gam yemem çok uğraşmışlar demekki der geçerim. Bir haber sitesinin bütçesiyle bizler hiçbir zaman yarışamayız demekki hiçbir zamanda hiçkimse bunların önüne geçemeyecek keşke google ayrı bi alanda listelese bunları ne diyebilirizki.
GELİRLİ SİTELERİNİZİ SATIN ALIYORUM. PM ATABİLİRSİNİZ.
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Seo
-
-
Ad Soyad
H** Ü**
-
-
-
Ticaret
41, (%100)
kek tarifi diye bir arama yaptım aman yarabbi yemek sitelerinden çok haber siteleri var ilk sayfada .. yazıktır günahtır.. webmasterlar nasıl ekmek yesin bu aç gözlü haber siteleri varken :( el insaf !!!
1 kişi bu mesajı beğendi.
Bedava Parfüm Burada => https://bedavanumune.net/